אעלק לבוש מכובד...

אעלק לבוש מכובד...

תרשו לי להודיע למי שלא יודע, (למרות שכולכם, אנשי העולם הגדול, וודאי מודעים לעובדה) שפסטיבל התרבות הגדול ביותר בנורווגיה חל ברגעים אלו ממש בעיר מגוריי, TRONDHEIM! הפסטיבל נקרא "השבוע" (בנורווגית UKA) ואורכו כשלושה שבועות, בסופן יופיע כאן וויקליף ז'אן. ביום שלישי לעומת זאת, אני הולך לראות את ראלף מיירז ודנדי וורהולז! ועכשיו לתלונות... אתמול רציתי אחרי מסיבה פרטית ללכת העירה לפאב מסויים, ולמצוא לי אישה. הגעתי למקום שאני מרבה ללכת אליו, מקום של סטודנטים, יש שם בירה בזול... והרבה נשים. יש שם הכל מהכל: ברים, פאבים, מועדונים, ואפילו מועדון ראפ (יאק).. אבל אתמול, בגלל הפסטיבל הארור שלהם, לא נתנו לי להכנס לשם כי לא היה לי לבוש מכובד! אחרי בערך 10 דקות של התווכחות עם השומר, "אבל אני חבר מועדון..." ו"אבל זה הלבוש הכי מכובד שיש לי!", הסתכלתי סביב, וראיתי שבאמת כולם בחליפות, ולא הייתי מרגיש שם במקום ב-כ-ל-ל... אני, כיאה לישראלי אמיתי שונא רשמיות (או סתם כייאה לוואנאבי היפי), מעולם לא לבשתי חליפה, וקשר של עניבה הוא בשבילי מסתורין גדול גם לאחר שפיענחתי את סודות הסוגר של החזייה. אם זאת היתה איזו חבורה של בני תשעים ושמונה שמארגנים את הפסטיבל, ניחא; שילבשו את החליפות שלהם והעניבות שלהם... אבל הכל מאורגן ע"י סטודנטים! אנשים צעירים! למה למה למה למה למה למה למה הם חיים בסרט של רשמיות, פלצנות, ועניבות????? איך המצב מבחינת לבישת חליפות, עניבות, וכיו"ב אצלכם?

אצלנו בימי שישי

הימים שבהם המשחק של הבצפר, אז יש מעודדות עם מיני והכל ויש מעודדים בנים שזה זוועה- הם אשכרה לובשים חולצות עם ענבות!!

faland

New member
מסכים לגמריי!!!

לכל האנשים יש בעיות בשכל הפעם היחידה בחיים שלבשתי חפילה (היה נורא... העניבה היא חבל התליה המודרני) עשיתי את זה בשביל משימה לבצפר... למה לכל הרוחות הם רוצי שאלבש חליפה בשביל משימה בבצפר? האם הייתי עושה אותה גרוע יותר אילו היו לי בגדים נורמלים???

AnnabeI Lee

New member
If only you knew

how to dress to impress

MissUnKnown

New member
well

aperantly here to some places they dont let you in if you dont wear black shoes, nice pants and a nice shirt etc. but then i never had that problem cuz girls always get in. one time i went to a pub and i had a nice hat on, and i was told that you are not allowed to waer hats inside? i didnt get that i t was a freaking pub.... not a bar or anything it was a pub. i wonder if they like to make these rules just to see how many ppl will follow them.

lol!

למה אין לך כובע????nevermind...true, it's not fair that "nice" clothing is more open ended for girls than it is for guys... This is pretty much how i was dressed..... Impressed?

אמממ...

אני לא יודעת להגיד כי ברגע שאומרים לי שצריך להתלבש חגיגי אני פשוט לא באה.. בפרום שלנו השנה משום מה כולם ילבשו חליפות-ראיתי תמונות משנה שעברה וכאלה... זה ממש רישמי ומלוקק כזה... לא נראה לי שאני יהיה שם.. קרוב משפחה שלי שהוא קנדי וביקר בארץ בחתונה , חזר וסיפר שהוא היה בשוק שאנשים באים לחתונה עם גי'נס וסנדלים... אני מעדיפה את זה ככה...!

למעלה