אעא...

Mooa-Numi

New member
אעא...

יש לי רעיון. בואו נתבע את ערוץ 3. סתם ככה, בלי פואנטה מרכזית.... הוא מעצבן אותי. נגיד, בפרסומת ראו את דין צורח ורוטן, ובועט באיזה תיק ורורי מסתכלת עליו במבט של "Oh-Poor Bag- I Like this guy". ומה היה? נאדה. אפילו לא "I Hate You Bitch!". בכלל קיצרו את כל הקטע למכתב מסכן. העא. בכל מקרה, נכזור לנושא. אה... כמה פרקים עוד נשאר? כי אני יודעת שסמולוויל נגמרת השבוע, מה עם
?

P. Patil

New member
לי דווקא יש פואנטה לזה... ../images/Emo41.gif../images/Emo151.gif

בפרסומות הם גורמים לנו לחשוב שיש עלילה שונה לגמרי! זה מאוד מפריע וזאת גם לא הפעם הראשונה ששמתי
לזה! ואם לא לתבוע, אז סתם להעיר להם...
נכון שהם רוצים שאנחנו נצפה וכל הסיבות המסחריות והמי-יודע-מה-עוד שלהם, אבל זה פשוט מציק! שונאת פרסומות...! אני בכלל חשבתי שהעלילה של הפרק תהיה שונה, לפי מה שהראו בפרסומת... ולפי הפרק של השבוע, הבנתי גם שהפרק של שבוע שעבר היה חשוב ביותר מבחינת העלילה... חבל שלא ראיתי.
מה שמביא אותי לשאלה: את איזו עונה משדרים ביום שבת? ונשארו עוד 2 פרקים לעונה הזאת...

לאנה

New member
בימי שבת משדרים את העונה הראשונה.

בשעה 19:45. ביום שבת הקרוב ישודר הפרק הרביעי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
מיכל, והמגיבות למיניהן..

כאילו שיואו דה כאילו שינקין כזה?!? שמתי לב לזה עוד מהפרומו הראשון של חיי (שגם ראיתי את הפרק עצמו). אין לערוץ 3 מטרה זדונית.. זה פשוט, איך אני אסביר לכן? אנשים שכותבים שלורליי היא מטומטמת שמדברת מהר ומנסה להצחיק, מה חשבתם שיעבירו לכם בפורומו? איך דין עושה "מה? מה? מה? בואי לאכול אצלי צלי." ושוב, זה לא מתוך כוונה זדונית, ככה זה כשאין לך שכל

לאנה

New member
חחחחח.....

"מה? מה? מה? בואי לאכול אצלי צלי." אני על הרצפה.

למעלה