אעאעאעעאעא D:

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאעעאעא D:../images/Emo29.gif

רשימת השירים של הדיסק החדש :) 1. Careful 2. Ignorance 3. Playing God 4. Brick By Boring Brick 5. Turn It Off 6. The Only Exception 7. Feeling Sorry 8. Looking Up 9. Where The Lines Overlap 10. Misguided Ghosts 11. All I Wanted הרשימה פורסמה אתמול (ככה אני ראיתי) באתר אמזון כי הוציאו כבר את הדיסק למכירה ב10$ למי שקונה ליפני שהוא יוצא... הלוואי והייתי יכולה להזמין משם ): |לינק|http://www.amazon.com/Brand-New-Eye...=sr_1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1252481490&sr=1-1|סלינק|

MeshiShay

New member
../images/Emo13.gif

ראיתי כבר לפני כמה ימים, תודה בכ"ז
הכי באלי לשמוע את Playing God, כי ג'וש צורח שם, וגם אומרים שהיילי
והזמנתי כבר את האלבום (עם החבילה, בparamore.net) וזה אמור להגיע בין ה24 לאוקטובר עד ה29 :) D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהלוואי והיה לי 10 דולר עכשיו ;;

ובטח גם צריך עוד כסף למשלוח.. בעעע. אני דיי חייבת להורים שלי כסף על ארה"ב XD בזבזתי יותר מידי חחחחח עוד 1000 שקל להורים ויהיה לי כסף לעצמי! האא לא.. יהיה לי כסף לדלק :X

DarkDevil1

New member
כנ"ל

למי יש פאי פאל? או משתמש באמאזון אומשו שדרוש בשביל להזמין שם באמתתת שאין לי בעיה להחזיר לו כל שקל ושקל בתל אביב דואר אומשתרצו

MeshiShay

New member
אממ

תבקשי מההורים שלך להזמין לך מהכרטיס אשראי שלהם.. ותביאי להם את הכסף של זה. זה מה שאני עשיתי..

yael0000

New member
מכירה את הביעה...../images/Emo211.gif

ביום שאני אשתחרר אני הולכת לעשות לי כרטיס אשראי ביןלאומי(אחרי שתיהיה לי עבודה מסודרת) מואהאהאההא

נסטי XD

New member
אוף כזה לא פייר

אמן הייתי קונה....מקסימום אני אראה ביויוב את השירים.....בא לי לבכות :(

למעלה