אעאעאעא 2X14!!!!!1

אעאעאעא 2X14!!!!!1 ../images/Emo99.gif

איזה פרק משובח!!!!!!!!1 זה פרק מדהים, אני חולה על הפרק הזה, שהיה היום!
אחד הפרקים המעולים ביותר בסדרה הזאת... כ"כ הרבה מידע, בצורה כ"כ מדהימה. פלאשבקים 'טרודי-בריי-אבוני-מרטין-זוט' זה אלוהי.
^^

החדשות נגמרו אחרי 3 דקות.../images/Emo45.gif

הפיגוע היה בבוקר, אין מצב שידברו על הפיגוע במשך הרבה זמן, בשעה 4 בצהרים.
אז נשארתי קצת, והיה פרק מדהים!!!!!!!1
כל הפרק עסק בטרודי ואבוני. הראו את העבר שלהן, עם בריי וזוט. שהוא בגד בה, והיא בגדה בה, והיא בגדה בו, ומי השיג את בריי ראשון ומי נישק את מרטין ראשון. ^^ מדליק! ואיך הראו את העיניים של מרטיןזוט מתחלפות!!!!1 אעאעאאאא. גאד. זה היה טוב.
^^

YaEloNeT

New member
מה?! OMG. ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

זה ה-פרק של העונה השניה |: אין מצב, נו ;; דווקא את זה? :-\ #$%$E%$%E$^$%^ER$R#$%E$%%#$%

שירה 94

New member
זה היה פרק מ-ד-ה-י-ם!!

הפרק הכי יפה שראיתי בנתיים!!! וטרודי פשוט הייתה יפה כאילו לפני הנגיף..עכשיו היא פשוט מכוערת! מה עשו לה?? אבל נדלקתי על הפרק הזה לגמרי..כמעט בכיתי עם בריי שהוא בכה על אבא שלו.. יש אפשרות להוריד את הפרק הזה אפשהו?

shabi70

New member
דווקא החלק עם האבא הוא פטתי למדי.

הסצנה שהוא מת בה פשוט מצחיקה...זה ניראה כמו משחק בשקל תשעים. אבל אכן פרק גדול.

moton

New member
גם אני חולה על הפרק הזה

רק חיכיתי כבר שהוא יגיע

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo45.gifהפרקים של הפרה טרייב [במיוחד זה.] הם בין הפרקים הטובים ביותר [ואולי הטובים היחידים../images/Emo3.gif] בעונה הזאת. חבל שפספסתי../images/Emo4.gif. מצד שני, מתוקף תפקידי בצה"ל הייתי צריכה לשבת עם הרמ"דית שלי ולדפוק את הראש בשולחן כי החליטו למרר את חיינו עם כתיבת מסמך מסובך ומייגע להחריד. The joy of the army../images/Emo3.gif. מקווה שאספיק לראות בכלל משהו מהעונה הזאת../images/Emo4.gif

למעלה