אעאעאעאע

Fלויד

New member
אעאעאעאע

אתמול, באיזה 2 בלילה, אחרי שטחנתי מכולה של מצות, ישבתי לראות טלויזיה ולא היה מה לראות. דפדפתי דפדפתי.. ופתאום אני רואה פנים מוכרות באיזה ערוץ... ואיזה פנים זה היה?? של אודי!!! זה היה בחינוכית 23... אודי ניגן על פסנתר עם עוד מישהו לידו ושתי זמרות שרו. ומי זאת אחת מהזמרות? מישהי שלימדה אותי מוסיקה!! נכון אדיר?! מסתבר שקוראים להם "רביעית כתום".. הם ניגנו במופע מחווה לסשה ארגוב. המופע עדיין רץ בשידור מחזורי בערוץ אז אם יש לכם כח- תראו!

I מ י ר ב I

New member
יפעת,תעשי טובה...

היום בהופעה אם יוצא לך לדבר עם אודי תגידי לו שיש לו מעריץ ושהוא חייב לטפל בנושא ולבוא לרשום לו(ולנו) משהו בפורום.

Fלויד

New member
חח מלכה.... בדרך כלל אני לא אוהב

להגיד שאני "מעריץ" אמנים כי זה טיפשי. אבל במקרה של אודי.... תקשיבו, ראיתי את השידור החוזר של טקס עמ"י ומי הצ'לנית של עידן יניב ב"חושב עליה"? מאיה!!

I מ י ר ב I

New member
מאיה היתה הצ'לנית של הראל סקעת...

ואם שמת טוב טוב לב,אז,אודי ישב בקהל.בשולחן עם אריק.

Fלויד

New member
אני נשמע כמו פקאצה שמעריצה

את הראל סקעת... אז אני לא. זה פשוט שאני חושב שאודי גאון מוסיקלי!

Fלויד

New member
ואת ירדנה ארזי...

איש בטעמו יחיה. הטעם שלי במוסיקה שונה מכל הפורום. גם מירי ממש לא מלהיבה אותי. קרן לעומת זאת- מעולה

I מ י ר ב I

New member
מעריצה של ירדנה אני לא.

אבל יש לה הרבה שירים מאוד יפים. קרן מוכשרת ברמות!!!

1shiran1

New member
ומכיוון שיפעת מחסירה במילים

אני אוסיף ואומר שהוא ממש התלהב ואמר שלעשות לך ילדים הוא לא יכול כי .. זה לא ממש מסתדר
איזה מותק הוא

Fלויד

New member
טחחחח תודה, אבל אורית שחף הבטיחה

לעשות לי שניים, ואון (חברה שלי) עושה את השלישי..!

I מ י ר ב I

New member
אתה ממש פעיל אני רואה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תזניח אותנו בסוף.חחח

Lp Fairy

New member
שאלה..

אני מצטערת אבל לא מצאתי לאן לנצלש את זה..תסלחו לי..[= הבנתי שיום שבת אריק מופיע בחולון ואני ככ ככ כ ככ רוצה ללכת..! אם אפשר קצת פרטים כמו שעה מחיר וכאלה..תודה..[=

למעלה