אעאעאעאעעע @$@#!

אעאעאעאעעע @$@#!../images/Emo108.gif

קיבלתי שעת שידור ברדיו *מקפצת* האמ. זאת תוכנית רוק ביום שישי בין 1 ל-2 בצהריים, בתכנון: אריק איינשטיין + שלום חנוך אפרת גוש ברי סחרוף הבילויים כנסיית השכל מופע הארנבות של ד"ר קספר נקמת הטרקטור beatles Franz ferdinand אני צריכה עוד להקות + שירים שלהם בלועזית (נו אנגלית, אזמה) בשביל זה אני צריכה אתכם (666 /m\ הו יה) תכתבו זמרים ושירים טובים שלהם, רצוי שהם יהיה, איך לומר, לא ותיקים (פינק פלויד, קווין, ידה ידה ידה) כי יש לי מספיק רעיונות מהם. דברים חדשים ונדושים מה-MTV אם תרצו
המהמ. תודה?

GalBatz

New member
מוזיקה זה לא הצד החזק שלי,

אז אני לא יכולה לעזור יותר מדי. אבל בהצלחה לך בכלמקרה, ומזל טוב.^^ באיזה רדיו זה?@.@

התכנות החינוכיות אלא מה ../images/Emo3.gif

נו, הרדיו של בתי הספר, אבל אתם לא תוכלו לשמוע את זה. צצצ

מגניב

שבק סמך.היהודים. גרין דיי.סימפל פלאן עם שירם "שט אפ", ושירים נוספים.מומלץ להתעדכן באתר של mtv.בהצלחה.

Shaby Sababy

New member
אפרת גוש ../images/Emo99.gif

גם כמה שירים של היהודים אפשר. באיזו תחנה?

אפרת /m\

"בראשון בפברואר, עוד שבועיים, יערך טקס פרסי עמ"י 2006 בערוץ 24. נוכל לראות שם את מיטב האומנים בארץ, ביניהם: עברי לידר, משינה,יהודית רביץ, שוטי הנבואה, איזבו ואפרת גוש שמועמדת ללא פחות מחמש קטגוריות. השיר "פעם בחיים" הוא אחד משלושת השירים שלה שמועמדים לפרס "שיר השנה", ואנחנו נשמע אותו. "פעם בחיים" של אפרת גוש." נראה לי שאני אקרא את זה.. בכל אופן, אני לא יכולה לשים עוד שירים של רוק ישראלי כי זה פשוט יהיה יותר מדי עברי, ואני צריכה לועזי ואין לי :X 106FM אבל רק מי שגר בעומר יכול לקלוט את זה. תחנת רדיו איזורית.

DarkMagic17

New member
היי היי היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עד כאן../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

אנחנו אף פעם לא מגרשים אנשים חדשים
בכלל, אנחנו תמיד נחמדים לאנשים חדשים, מקבלים אותם לקהילה בחביבות ונחמדות ומקשיבים לצרותיהם- מגדולה ועד קטנה
ולנושא יותר נחמד- אחלה חתימה

DarkMagic17

New member
הבעיה של קסם היא../images/Emo28.gif

וואו, בטח חשבתם "איזו הודעה ארוכה זאת הולכת להיות" לפי הכותרת
הבעיה של קסם היא שקסם לגמרי תשמח לעזור אבל קסם לוממש יודעת איזה מוזיקה נקראת רוק ואיזה מוזיקה לא
קסם ממליצה בחום (בינוני, עם קצת אורגנו) על greenday. שירים שלהם שקסם אוהבת: basket case (אולי זה במילה אחת
do you have the time when I come around Boulevard Of Broken Dreams על אלאניס מוריסט האלוהית ועל שיריה: Ironic you oughta know crazy head over feet hand in my pocket על no doubt המעולים ושיריהם: just a girl don't speak say that you love me Evanescence עם השירים: my immortal bring me back to life איך אפשר לא להזכיר את אואזיס הגאונים עם: breakfast at tiffanys wanderwall don't look back in anger אבריל לאבין, כמובן, עם: skater boy (ישן ועתיק בטירוף אבל בכ"ז) I'm with you nobody's home (מצטערת, אגב, על כל השגיאות שבטח השתרבבו באנגלית שלי, אני פועלת בשיטת מתוך הזיכרון ולא בשיטת העתק הדבק אז..
) אההה, וכמובןןן- smash mouth הגדולים גדולים גדולים: allstar sister psychic הפחות מוכר לציבור I'm a believer עוד להקה עם כמה שירים מצוינים: The Cranberries עם השירים שלהם: linger animal instinct zombie בינתיים מספיק
אם שאיה תאהב את השירים, היא רשאית לבקש מקסם עוד וקסם תשמח לנסות לדלות ממוחה המכווץ ביותר שירים נוספים אה, ובקשה קטנה... אם את משתמשת בשירים הללו (שהשקעתי זמן רב בלאסוף אותם
), אני ממש אודה לך אם תעשי לי טובה קטנה: תשמיעי כמה\הרבה\המון שירים של איפה הילד
הלהקה האהובה עליי. לפחות את המוכרים "מישהו שומע אותי" "נפלת חזק" "רק בשביל לקבל חיבוק"
זה יהיה לי חשוב מאוד אם אנשים אשכרה ישמעו אותם קצת
תנקס

הו גאד ^____^ את נסגדת ../images/Emo45.gif

איפה הילד
הם בין הלהקות הראשונות שכתבתי (כן, ערכתי רשימת להקות רוק ;; כמה עלוב). אני אחפש אם יש לי איך להשיג את הדיסק שלהם ^^ וזה יהיה אדיר (Evanescence הם כל כך להקה של שני שירים ._. באמת)

DarkMagic17

New member
יאמיאמ^^../images/Emo28.gif

אני שמחה שאהבת את השירים
ואיפה הילד- אני יכולה לשלוח לך עכשיו את כל השירים מהאוסף שלהם, אם תתחברי למסנג'ר או לאס"ק או משו
יש לי על המחשב
אוונסנס- אני בטוחה שיש להם יותר, פשוט יש לי טעם כזה מוזר שאני אוהבת שירים חרושים ביותר

כמובן ^^ ../images/Emo108.gif

אבל אני צריכה המון פרטים על איפה הילד ;; למלא דפים לאקו"ם או משהו כזה. אני במסנג'ר D:

Kuroi Tenshi

New member
Elliott Smith

כל שיר מתוך Figure 8 שלו, אבל במיוחד Son of Sam, Happiness, LA, Junk Bond Trader, Wouldn't Mama Be Proud, Stupidity Tries, Color Bars, In the Lost & Found... שזה 8 שירים, שזה חצי אלבום. בווהאהא. Personal Jesus לבית דפש מוד. או מרילין מנסון, למרות שדפש יותר טוב. Man in the Box של AC/DC מאופספרינג Self Esteem, Come Out & Play Don't Fear the Reaper של ה-Blue Oyster Cult Final Countdown לבית Europe Night Train של Bouncing Souls. וגם OLE שלהם, אבל Night Train הרבה יותר.

Mooa-Numi

New member
רדיוהד תמיד נחמד

אבל לא מדכא מידי (לא כזה עדכני, אבל לא נורא)

למעלה