אסתר שלום,

אסתר שלום,

ביום ראשון חזרתי לעבודה ולאט לאט מאגרי החלב שהכנתי כבר חודש ימים נגמרים ...לדעתי זה לא יחזיק יותר מעוד יומיים שלושה ... איך את מציעה לי לעודד את השד לייצר יותר חלב - יש לציין שאני שואבת כל בוקר אבל מה שיוצא מספיק בקושי לארוחה אחת ושחר צורך 3 ארוחות בזמן שאני לא בבית - לצערי זה לא מתאפשר לי לשאוב בעבודה - אני נמצאת 8 שעות מחוץ לבית . כשאני חוזרת או שאני מניקה את שחר או שאני שואבת... ושאלה נוספת כבר כחודש ימים בזמן ההנקה שחר פשוט צורח ומקשית את הגב שלו אני מרימה אותו מנסה להעביר לצד השני הוא יונק קצת ושוב פורץ בצרחות היסטריות שוב מרימה אותו לגרפס (בצרחות היסטריות) ...אחרי הגרפס מנסה לחבר אותו שוב הוא יונק אולי דקה ושוב בוכה אני ממש נואשת פניתי לטיפת חלב ואמרו לי לגשת לרופא - היינו כבר פעמיים אצל הרופא והוא אמר שזה גזים !! אני ממש נואשת !! שמתי לב שלפני שחזרתי לעבודה בהנקה של הבוקר הוא לא היה צורח...אבל היום כבר אין את ההנקה של הבוקר . ועוד דבר נוסף כאשר הוא אוכל מהבקבוק שהשארתי לו הוא לא בוכה@ סליחה על הבלגן ועל האריכות אבל אני ממש בדיכאון מכל העניין .. תודה

I think that you need a meeting

with a yoetset hanaka to clear up things and get some order in your life. IN the meantime, you should be using a very slow flow nipple so that the baby will not overeat from the bottle. If you are not pumping all day, then there will be a decrease in your milk supply, and that may be what the baby is trying to tell you. I doubt if it is gazim. If you cannot pump, then you will need to give the baby other milk until you get home. I think that you have to sit with a yoetset hanaka who will be able to help you. Tell me where you live so that I can refer you.​

לאה_מ

New member
תרגום: אני חושבת שאת צריכה להפגש

עם יועצת הנקה על מנת להבהיר דברים ולהכניס קצת סדר בחייך. בינתיים, עלייך להשתמש בפטמה עם זרימה איטית מאד, כך שהתינוק לא יאכל יותר מדי מהבקבוק. אם את לא שואבת במשך היום, תהיה ירידה בכמות החלב שלך, ואולי זה מה שהתינוק מנסה לומר לך. אני מסופקת אם זה גזים. אם אינך יכולה לשאוב, עליך לתת לתינוק חלב אחר עד שאת מגיעה הביתה. אני חושבת שעליך לשבת עם יועצת הנקה שתוכל לעזור לך. אמרי לי היכן את גרה ואפנה אותך.

למעלה