אסתר הסקל

פוקסי99

New member
אסתר הסקל

שלום רב מבקש לקבל כל חומר אפשרי על אסתר פוקס מבית הסקל אשר נולדה בפבייניצה והייתה בגטו לודג' עלתה לארץ בשנת 1957 בתודה ובברכת שנה טובה פוקס משה כפר יונה

talia olav

New member
בהמשך לתשובת כוכה -

לא ברור מה אתה מחפש: האם אתה מעוניין לאתר את האנשים עליהם שאלת בארץ, או לחפש מידע על עברם- ואיזה מידע? והיכן כבר חיפשת?

איזו הפתעה!ברוך הבא ../images/Emo24.gif

רק בפורום שלנו הצלחתי לאתר אותך לאחר כשלושים שנים. ד"ש לכולם.

פוקסי99

New member
אסתר הסקל

שלום רב אני מבקש לדעת: רחל ויטלסון מחדרה? שכל כך אהבתי לבקר אצלכם. פוקס משה כפר יונה

ארנון,מקווה ששנתך לא נדדה אמש../images/Emo29.gif

משה ואחיו הם בניה של אסתר ז"ל בת דודה של אבי יבדל"א(היא ובן דוד נוסף היחידים ששרדו ממשפחתו העניפה של אבי).

פוקסי99

New member
תודה

ארנון שלום רב אין לך מושג עד כמה אני מודה לך ולפורם על האפשרות שניתנה לי ליצור קשר מחודש לאחר 30 שנה עם השארית האחרונה של משפחתה של אימי ז"ל תודה תודה תודה

פוקסי99

New member
מידע

שלום לך רחל ראשית אני שמח על הקשר המחודש. אני גר בכפר יונה נשוי ולי שלושה ילדים. צבי בן 26 על שם אבי. לירן בן 21 לוחם בחיל הים. אתי בת 14 על שם אימי. אחי הקטן אבי גר גם בכפר יונה וגם לו שלושה ילדים והאח הגדול יעקב גר בראשון לציון הורי הלכו לעולמם והם קבורים ברחובות. אין את יודעת כמה שמחתי לקבל את תגובתך כל טוב ושנה טובה פוקס משה והאח ה

פוקסי99

New member
שוב שלום

רחל שלום רב מצטער שאני לא שוחה בסימונים ובמוסכמות של הפורם חדש אני במדיה זאת. בכל מקרה הייתי שמח באים אפשר לשמוע על משפחתכם והקורות איתכם. אני מקווה שנתראה עוד לפני החתונה של בני צביקה אי"ה בסוכות הבא פוקס משה

yaelag

New member
לרחל ולמשה - איזה כיף לכם שנפגשתם

שנית. כמה דברים יפים עושה הפורום הזה.

למעלה