אסתמה של העור

רפאל9672

New member
אסתמה של העור

רז בן השנתיים סובל על פי הגדרת הרופאים מאסתמה של העור. התופעה באה לידי ביטוי בגירויים בעור בכפות הידיים,מאחורי הברכיים ובכלל בגפיים. התופעה הוחמרה לאחרונה והחלטנו שאנו מפסיקים עם כל המשחות המכילות קורטיזון ופונים לטיפול הומואופאטי. עברו כ 5 שבועות בהם רז מתנזר משוקולדים וקולה בשילוב עם טיפות מרופא הומואופט (ממכבי טבעי) -המצב נעשה גרוע מאד והטיפול הופסק. אנחנו ממש לא יודעים איך להקל על הילד הוא סובל (גירודים בלתי פוסקים וקילופי עור) - האם אפשר להקל עליו בצורה אחרת ? מה עם דיקור סיני ? אנא עזרו

שלב ראשון בטיפול הומיאופתי יש החמרה

זה נכון בכלל ברפואה המשלימה אבל בהומיאופתיה בפרט. העובדה שטיפלתם בו לאורך זמן עם משחות קורטיזון למניהם, מחריפה את הריאקציות עוד יותר. צריך לעבור את הגל הקשה, איכשהו. ההומיאופת יכול לסייע בחיזוק דרככם, ואולי למתן מעט את הטיפול אבל... התהליך הוא תהליך. אורכו משתנה מאדם לאדם בהתאם לחומרה / עומק הבעיה ובהתאם לרמת דיכוי הסימפטומים שהיתה לפני. שלומי בטח ירחיב אבל... לדעתי, יש מקום להמשיך בטיפול ולשתף את המטפל בחששות שלכם בריאות שלמה לעולל

../images/Emo4.gif

אסטמה של העור הינה תופעה לא נעימה פיזית וויזאואלית ומקורה בראעה הסינית בחולשה של הראות והטחול . אני מצרפת שירשור שבו ענינו לגבי אטופיק דרמטיטיס, ומעוניינת רק הוסיף כמה נקודות - ראשית חשוב לבדוק את מצבו הנפשי של הילד - הרבה פעמים האטופיק פורץ בעיקבות מתח או כעסים - אומנם הילד בן שנתיים ואולי דווקא בגלל זה .. שנית אני באופן אישי ממליצה לא לעשות שינויים דרמטיים לשום כיוון - לא להפסיק מייד את המשחות ובטח לא את הטיפול ההומאופטי, הרימו טלפון למטפל ושימעו לדעתו אולי בהתיעצות אותו תחליפו כדורים או אפילו סוג טיפול.. דבר נוסף הוא שילדי אטופיק לרב זקוקים מאוד למגע החל מליטוף וחיבוק וכלה בטיפול מקצועי של רפלקסולוג או שיאצו. ולבסוף , זיכרו שעם טיפול נכון יש אפשרות לעזור גם במחלה זו.. בהצלחה, יעל

אדומה2

New member
רפואה סינית

יש מקום לשתף את ההומיאופת בתחושותיכם, אבל אני לא בטוחה שטיפול מחייב חוסר נוחות כל כך גדול עבור ילד בן שנתיים... ברפואה סינית אפשר לעזור, כמובן שגם בגישה זו זה תהליך ולכן אני מציעה שלפני שאתם מחליפים גישה, תרימו טלפון למדיטף, זוהי קליניקה שמטפלת בילדים על פי הרפואה הסינית, יש שם מגוון מטפלים שכולם מוכשרים, קבעו פגישת יעוץ ותשמעו מה עומד בפניכם לפני קבלת החלטה. לפעמים באמת יש מצב של החמרה לפני הטבה, אבל אין הדבר קבוע, כל אדם (או ילד במקרה זה) מגיב באופן אינדיבידואלי. בטלפון של מדיטף: 03-6430371 בהצלחה.

למעלה