אסרטיביות בעבודה

אסרטיביות בעבודה

במקום עבודתי שבו אני עובדת 3 שנים והוא בנושא מיזוג אוירו אני בקשרי עבודה עם ספקים והרבה וכן גם בגבית חובות. ולקוחות. שמתי לב שאני די הססנית לגבי גבית החובות למרות שבסוף לאחר הקדמה אני מצליחה לגבות את כל החובות אבל הבעיה שלי היא עם אחד הבוסים שלו אני לא יכולה לענות אף על פי שאני עושה הכנות בבית ומתאמנת לגבי תשובות לא הולך לי וכך אני מפסידה אם זה בעניני שכר ואם זה בעניני שדרוג המשרד. לעומת זאת דברתי על כך עם הבוס השני והוא מעונין לשלוח אותי לקורס להעצמה אישית/אסרטיביות וכל מה שמשתמע מכך. דרך האינטרנט אני מוצאת מלא אתרים ובתי ספר ומכללות לנושא אבל תמיד אני מוצאת שהקורסים משלבים בתוכם גם זוגיות וכל הנושא הזה שזה ממש לא לענין בשבילי לכן אם תוכלו להפנות אותי לאיזה קורס רציני בנושא אשמח מאד.

יודה ב

New member
מנסה לשנות

בוקר טוב, על פי מה שתארת, אימון ממש יענה לצרכיך.

bridges

New member
תזכורת לגבי כללי הפורום (לעונים)

שלום לכולם, אני רק רוצה להזכיר שהמלצות ספציפיות על מאמנים/בתי ספר/מכללות יש לשלוח במסרים פרטיים בלבד (אם מנסה לשנות מעוניינת בכך). רונן

bridges

New member
ועכשיו.. לעניין עצמו

דבר ראשון, אני מסכים שאימון אישי יכול להתאים למטרתך. יכול להיות, אפילו, שאימון קבוצתי יתאים לזה יותר משום שתוכלי להתאמן על התקשורת שלך עם חברי הקבוצה. ו.. גם קורס יכול להתאים לך. אני ממליץ לך, מכיוון שמדובר על נושא עסקי, לבדוק גם בחברות ייעוץ עסקי. יש חברות ייעוץ שמציאות קורסים בנושאים הללו. בהצלחה, רונן

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה את רוצה שיהיה בקורס

לא נוכל לתת המלצות מעל גבי הפורום, אבל נוכל לסייע לך לבדוק מה מתאים לך. יש קורסים בהם לומדים אימון אישי, ויש קורסים בהם יותר חווים העצמה ואימון בקבוצה. אני מניחה שאת מעוניינת יותר בסוג השני. כמו כן אם יש לך את האפשרות, תוכלי לקחת מאמן/מאמנת אישי. מה המטרות שלך מקורס/מאמן?

למעלה