אסרטביות

אסרטביות

אגרסיביות נשית.בשפע הקורסים השימושיים לנשים בולים במיוחד הקורסים לאסרטביות,המלמדים נשים לעמוד על שלהן.אל תאמרי: ``הורדתי אחריך את המים בשירותים וגם את הקרש של האסלה.שאני יעשה לך קפה?``מעכשיו אמרי:``יא חרא,כמה פעמים אפשר לבקש ממך להוריד את הקרש?אני עושה לך קפה!!!`` שועלית אסרטיבית

דג ערום

New member
מטמורפוזה אסרטיבית

כל זב חוטם פותח סדנא לעיצוב האישיות סדנא לאסרטיביות נשית סדנא לביטחון עצמי סדנא לזוגיות סדנא אי אם (זה ממש נשמע אקסלוסיבי באנגלית) ואני שואל ...הסדנא יכולה להפוך כושי עורו ונמר חברבורתיו?? אז מטמורפוזה יכולה להיות רק בחומר לא בנפש ממני דג אם נפש

צודק אחי הדג

לכן כתבתי את זה בצניות....אני מאמינה שכל שינוי נובע רק מתוך פנימיותו של האדם,ותוך כדי נסיונו בחיים... כמו הפתגם שאומר-``המורה מופיע כאשר התלימיד מוכן``-וכאן המורה עצמו זה אנחנו....

מימי 51

New member
רגע. רגע,

מעניין-גם לקרוא ולכתוב לומדים לבד??? אוולה,זה רעיון מפטרים את המורים... טוב, ארד מהציניות. כבוגרת סדנאות- כן, כזאת מין פריקית,חושבת שתפקידן להראות כי יש גם אפשרויות אחרות, לצאת קצת מהשגרה להסתכל על עצמנו, ולקבל כלים. ואנחנו מחליטים במה משתמשים ואם בכלל, סדנה לא באה לשנות והיא גם לא מתיימרת לעשות זאת. (מסכימה שיש משווקים הטוענים כך כי את מה שלמדו מעדיפים לא להפנים). מסכימה ששינוי יכול לבוא מבפנים - רק אם רוצים בו באמת ובעקר אם לא פוחדים ממנו,והוא מצריך הרבה הרבה עבודה עצמית לעיתים של שינוי דפוסי חשיבה,לעיתים של דפוסי התנהגות, לעיתים אמונות ובעקר דיעות, כמו למשל: צדקנות, שיפוטיות אטימות ועוד. ואגב שועלית - אהבתי מאד את הקטע שכתבת,,, להיות אסרטיבית נדמה לי כי אין פרושו להפסיק להיות בן-אדם. :)))

מימי...אשה כלבבי

גם אני אהבתי את תגובתך,אשר מראה על אישיות מאוזנת ומקסימה. ודרך אגב..אני לא שוללת את הסדנאות למינהם אשר ברבות מהם אפשר ללמוד והרבה...רק שיש כמה מהן שמתמחות בסחיטת כספים בתמורה שלאחר כמה פגישות את יוצאת מבולבלת מהן. המשך שבת נפלאה....

למה את אומרת

שאני יוצאת מהם מבולבלת? יודעת שלא התכוונת אלי, למה היה קשה לך להגיד אני יוצאת מהם לפעמים מבולבלת? שועלית, על מה שאני עושה אני לוקחת אחריות, לא קורבן של שום שרלטנות,אם טעיתי אצטרך להודות שטעיתי- בחרתי-אני- מורה לא טוב למשל?? אם מישהו מאחז את עינינו נגלה זאת די מהר- אחרי הכל אנחנו חכמים. ואם בכל זאת נחליט ללכת אחריו- זה מתוך בחירה שלנו. אז אם יוצאים מבולבלים- זה בגלל שאנחנו מעדיפים לשחק את משחק המבולבלים כי הוא משרת אותנו באותה נקודת זמן. הפטנט הוא לנסות להסתכל ממה אנחנו מתחמקים כשאנחנו אומרים שאנחנו מבולבלים- אה??? וכל השיחה שאנחנו משוחחות על סדנאות- היא בעצם נכונה לכל התנסות חדשה בחיים, ותמיד זו שאלה של בחירה מתוך בדיקת הרווחים והמחירים. שבת שלום לך מקסימונת.

דג ערום

New member
התשובה הזאת מוכרת לי מאישהוא מקום

יש לי זוג חברים שגם הם פריקים של סדנאות ותשובתם מאוד, מאוד, מאוד דומה (צדקנות וכדומה) ומסקנתי שסדנאות אולי מוכרות כותרות וסיסמאות?? ותחשבי על זה

חשבתי על זה, אבל אחרת...

אתה יודע מה? אתה צודק. אתה מרגיש יותר טוב עכשיו ? סתאםםםםםםםםםםם. אני רק חושבת אחרת מותר לי, לא??? אולי כמו חברייך ואולי לא... וחוץ מזה שמחה להרגיע אותך אני שכלתנית - לא יכולה בלי לחשוב...,רק יודע מה? למדתי לקצר את זמן החשיבה, אז עכשיו אני הרבה יותר ספונטנית, לוקחת סיכונים, וגם נושא התדמית לא כל-כך משחק אצלי. מפחיד לא? ואומרת לך ומוסיפה, שאני מקבלת אותך כמו שאתה - אתה לא צריך ללכת לסדנא אם אתה לא רוצה- החיים שלך הם שלך עשה איתם כרצונך, העקר שיהיה לך טוב ורצוי גם שמח. מפחיד עוד יותר לא?

דג ערום

New member
מימי.. דיסוננס עוזר לכל אחד

הצדקה עצמית (דיסוננס) הוא כלי עזר לדברים שאנו עושים בחיים וזאת כדי למנוע אכזבות מיותרות . מי שעשה סדנא זו או אחרת בוודאי יצדיק את קיומה ואת הסכום ששילם עבורה. יתכן..שהיית מגיעה לאותם דברים שדיברו עליהם בסדנא בכוחות עצמך ויתכן..שפחדת להגיע אלהם יש אנשים מימי שלא פוחדים, ואוהבים להגיע לדברים לבד ובעצמם!! ללא קיצורי דרך..

יש ויש...

ויש שלא מגיעים לכך בכלל,,, מסכימה שכל אחד בדרכו, ואין דרך אחת עולה על רעותה, כי לכל אחד הקצב שלו, ולכל אחד הבחירות שלו. לענייני,אכזבה כשנוגעת לעניין כזה לא נראית לי משהו שקשה להתגבר עליו,אבל אם בכל זאת חושב מה שחושב שומעת אותך- לא מקבלת, הרי דעה היא רק דעה,( לך יש את שלך ולי את שלי) בגלל זה בעצם החיים יפים, לא??? אחרת היה ממש משעמם אגב - נהנית לאללה מהשיחה הזו

שועלית =>אימרי מעתה..יקירי שגית..הקפה בדרך..:)

שועלה יקרה..לי בכל אופן . ראי מה רב הנזק שעלול לגרום אסרטיביות זו..הרי עוד לא סיימנו את העיניינים בבית ג`אלה..ואת רוצה להתווכח על הקרש של האסלה..איזו קטנוניות..את יודעת כי מלחמות רבות פרצו ..בגין קרש זה..מי בכלל צריך את הקרש..למה לריב בגללו..וכתוצאה מכך.. הקפה יגיע מורעל..אפשר גם אחרת. למשל `` דארלינג.``..כמשפט פתיחה...[ למה יא חרא?..תארי לך שיש לו עצירות באותו יום?..או אז תפרוץ ברגע האש..] ...`` היידעת כי קרש האסלה נופל תמיד כשאתה יוצא..כנראה צריך לחזק את הברגים שלו..אולי נזמין אינסטלטור..ושייסדר את מושב האסלה אחת ולתמיד..זה לא יעלה לנו הרבה..בסביבות ה-200ש``ח בלבד.. -איך שהמילה אינסטלטור תיזרק לחלל האוויר מייד הכל ייסתדר.. כי את הקפה הבא והמזומנים, עלול האינסטלטור לקבל.. ומי צריך צרות בכסף..ושותפים לקפה .? בלי אסרטיביות..בלי באלאגן..ובלי קורסים ..קצת לחזור ולהשתמש בציוד והנשק הישן והטוב ..שהטבע נתן בידי חווה מיני-קדם..כל השיטות האחרות פשוט מקשות על החיים.. עד היום השיטות הישנות עובדות להפליא.. ואנא ממך לא לחמם את הגיזרה..והנה מכאן אני מזהיר אותך... כי אם קרש-האסלה יהפוך מוקד ..אנו כולנו הגברים נחזור להשתמש בשרותים הצבאיים `` בול-קליעה``.לתמיד ..וחסל סדר הקרש..והמריבות..ובטוח יותר הגייני וסבבי..:) ואפשר תוך כדי הקליעות....להרתיח קפה על גחלים ...חחחח אני קורא אותך לסדר..עשי אהבה לא מלחמה ..M-AZANIרחובות Z:)

לא הבנת......

עזאני חמוד שלי כניראה שבכלל לא הבנת את הקטע,הרי זה כתוב בצניות כתגובה על הסדנאות ההם שמקוממות אותי... ההית שואל קודם

למעלה