אסקפיזם עכשיו!

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
אחרי שראיתי את השירשור המקורי

שאליו קישרתי, אני מרגישה שיא המיינסטרים, אם כבר מדברים על מוזר, זה הטעם שלכם שמוזר

Ginger L Honey

New member
אני לא מליחה לחשוב על גברים מפורסמים

שעושים לי את זה...
היו כאלו שבעבר כן, אך הטעם שלי השתנה, והיום אני לא מצליחה לחשוב על מישהו מסויים....

אבל יש לי גירל-קראש על אוליביה ווילד -הפנים
ועל דיטה וון-טיז -הגוף

Ginger L Honey

New member
איך הן הצליחו לעלות כמה תמונות בתגובה אחת

בשרשור המקורי?
אני לא מצליחה

dify

New member
חידושים בממשק של תפוז

תני לזה שבוע -שבועיים זה יהיה בכל הפורומים, כרגע זה בהרצת למידה על חלק מהפורומים.

maybesure

New member
הגיע הזמן

התפוז הזה מה זה מיושנים, לפעמים יש הרגשה שהשימוש בו נעשה במנואלה מאחורי הקלעים

dify

New member
היתרון היחסי

של תפוז בעיני ואחת הסיבות העיקריות שאני בוחרת לכתוב דווקא בו היא המשנה של הממשק למשתמש. ללא צל של ספק הצורה הנוחה ביותר שאני מכירה והכי פחות מקושקשת.

העובדה שהמבנה החדש כבר מאפשר צבעים למשל זה משהו שאני לא אוהבת, אני גם חושבת שתמונות קטנות בתחתית הטקסט זה פחות כייפי מאשר התמונה הגדולה על כל המסך (כמו שיש היום).

אני אוהבת מאד את הפורמט הנוכחי ומקווה שהחידוש לא יהרוס. יש אתרי פורומים שאני לא קוראת בהם בעיקר כי הצבעוניות שלהם מוגזמת ומעיקה ומרגישה כמו ספר של ילדים בגנון.

מה שעולה לי כרגע

אם היה לי יותר זמן (ונגיד, הייתי צריכה לניילן את הרשימה..) אז יכול מאוד להיות שהייתי חושבת על אחרים. אבל זה כרגע מהמותן:

Matthew Macfadyen שנמסתי ממנו בתור מיסטר דארסי בגאווה ודעה קדומה, ואח״כ התאהבתי בו מחדש בסדרה הבריטית המצויינת Spooks. לגמרי הstrong, silent type. שחקן מצוין. ובריטי! מה עוד אפשר לבקש?

הקלישאתי

הכי נדוש שיש, אבל מה לעשות - הוא תמיד ישאר ברשימה שלי. חוץ מזה שהוא כמובן אחד הגברים הנאים בעולם (עדיין!) אני גם מאוד אוהבת את הבחירות שלו בתור שחקן.

עוד בריטי

קולין פירת׳. מתה על הביישנות שלו. ועל המבטא, כמובן. ולחשוב שבפעם הראשונה שראיתי את יומנה של בריג׳ט ג׳ונס רציתי שהיא תבחר ביו גראנט כי הוא היה נראה לי יותר שווה! איך טעם משתנה

למעלה