אסקימו לימון

england king

New member
אסקימו לימון

היי... מישהו יודע איך קוראם לכל הסרטים של אסקימו לימון?????????? ואיפה אפשר להוריד אותם בחינם? אשמח לקבל תגובות!

movie man

New member
../images/Emo13.gifהשמות

השמות של כל סרטי "אסקימו לימון" לפי הסדר: 1. "אסקימו לימון" 2. "יוצאים קבוע" 3. "שפשוף נעים" 4. "ספיחס" 5. "רומן זעיר" 6. "הרימו עוגן" 7. "אהבה צעירה" ויש גם עוד סרט שהופק אחרי "ספיחס" שהוא מעין המשכון אבל לא שייך לסדרה: "סבבה" את כל סרטי הסדרה אפשר לקנות או להשכיר בחנויות או ספריות הווידאו המובחרות ולא להוריד באופן פירטי. למי שיש כבלים דיגיטלים, הסדרה לפעמים מוקרנת בערוץ "ביפ", מס' 40 בממיר הדיגיטלי. מקווה שעזרתי

Frostey

New member
וואו...איזה זיכרון!../images/Emo13.gif

איך היה "אהבה צעירה"?(היחידי שלא ראיתי)

emh

Member
טוב, אהבה צעירה....

זה סרט חריג בסדרה, משום שהוא צולם באנגלית!!! ולכן שינו בו לדמויות את השמות משום מה... הסרט הזה יועד להפצה בחו"ל ולכן יש בו יותר גסויות משאר סרטי הסידרה, למעשה הוא כמעט סרט כחול לעומת האחרים... (ע"פ מה שאני זוכר)

movie men

New member
אהבה צעירה

הסרט צולם בשנת 1986 כסרט הוליוודי לכל דבר, אפילו הוא במקור דובר אנגלית, הוא מדובב לעברים ע"י השחקנים המקוריים והוא מצולם בארץ. בקיסריה.

zViper

New member
רגע רגע... אתה בטוח בכך?

תמיד חשבתי ש"ספיחס" הוא גם "סבבה", אפילו בכריכת הסרטים, מופיעים אותן תמונות. הצפע.

emh

Member
שכחו את האחרון.....

שנקרא - החגיגה נמשכת. (עם השחקנים החדשים) טוב, סבבה זה לא ספיחס, ומי שמשחק שם זה בעיקר צחי נוי ויוסף שילוח (בה-נה-נה) הקטע של הסרט זה משחקי מלחמה, והרבה הרבה גסויות.... שוס של הסרט - יוסף שילוח מתחפש לחיילת.... אני צריך להוסיף? (למעשה, כן! שכחתי את הרמטכל... השמנה...)

movie men

New member
החגיגה נמשכת

הוא אמנם חלק מהסידרה אבל התכוונו כאן לסדרה הנוסטלגית עם צחי נוי, יפתח קצור ויונתן סגל.

emh

Member
רשמתי - שחקנים חדשים...

ודרך אגב - צחי נוי שיחק גם בחגיגה נמשכת.

england king

New member
אם זה ככה..

מישהו יודע למה אי אפשר להוריד את זה למשל מקאזה?? אשמח לקבל תגובות! (חוצמזה שזה לא חוקי...)

movie man

New member
אסקימו לימון 8../images/Emo13.gif

מצאתי באתר IMDB סרט של אסקימו לימון שלא יידעתי על קיומו: הסרט הופק בשנת 1988 לסרט קוראים: "אסקימו לימון 8-בלוז לקיץ", הסרט הופק בגרמניה ודובר גרמנית. את הסרט ביים: Directed by Reinhard Schwabenitzky והשחקנים הם: יפתח קצור בתפקיד בני צחי נוי בתפקיד ג'וני יהונתן סגל בתפקיד בובי

Frostey

New member
האם זאת הסיבה שאף פעם...

לא שידרו אותו??(אהבה צעירה) חבל שבחיים אני לא אראה אתו...
דרך אגב,איך זה ש"החגיגה נמשכת" לא יצא לספריות וידאו עדיין?! אני מת להשיג את שתי הסרטים האלה!

movie man

New member
אהבה צעירה../images/Emo13.gif

את הסרט "אהבה צעירה לפעמים משדרים ביס (מה לעשות, הם קנו את הזכויות), בקשר ל"חגיגה נמשכת", הוא יצא בוידאו ולא בדי-וי-די. כנראה את כל הסדרה הם יוציאו בדי-וי-די כולל את "החגיגה נמשכת".

למעלה