אספת הורים

שיר10000

New member
אספת הורים

נכון הועלו רעיונות רבים, וגם לי לא חסר... אבל בכל- זאת מחפשת איזה משחק הכרות מקורי ומעניין לשחק עם ההורים ולפתוח עימו את האספת הורים- שבירת הקרח... תודה שיר

ניתיקה

New member
משחק הכרות

אמנם אני בתחילת דרכי , אבל, אני התחלתי ככה: חילקתי את ההורים ל- 4 קבוצות , כל קבוצה קיבלה קופסה ובה חלקי פאזל. הם התבקשו להרכיב אותו, אחרי מספר נסיונות שלא הצליחו הם החלו לחפש מה הבעיה . הם גילו שמאחורי החלקים ישנן מדבקות ב- 4 צבעים שונים. המדבקות בעצם הצביעו על שייכות. כלומר, אני בלבלתי בכוונה חלקים מארבעת הפאזלים בכל קופסא. כך, היה צורך בשיתוף פעולה ראשוני בתוך הקבוצה ואחר כך בין כל הקבוצות. ההורים החלו לשאול אחד את השני : למי יש חלקים צהובים? אדומים? וכו'. וכך הרכיבו את הפאזלים. התמונות שיצאו הן בעצם צילום של כריכות ספרי ילדים. יצא נחמד.

ניתיקה

New member
ועוד רעיון

חברה הכינה והתלהבתי אז הנה: דף ובו מספר היגדים, כל הורה מקבל דף וצריך להחתים לפחות שלוש חתימות שונות ליד כל היגד. לדוגמה: לא נולדתי בארץ אני צופה במשחק החיים קבוע אין לי משכנתא אין לי רישיון אני לא יודעת לבשל ועוד דברים מצחיקים ולא פולשניים מדי, ככה הם מסתובבים 15 דק' מאחד לשני מחתימים ליד כל היגד 3 חתימות לפחות ומכירים אחד את השני, התרגיל נעשה מלווה בצחוקים ודיבורים, שובר את הקרח. מומלץ.

למעלה