אספנות

vq55205

New member
אספנות

היום פגשתי בעל חיפושית וכמובן עלתה שיחה בענין.ואז שמעתי ממנו משהו שיודעי דבר מוזמנים לבדוק ואולי לאמת. לדבריו חבר שלו בדק את הנושא לעומק ומתברר כי הענין של איסור על נסיעה בין השעות 07:00 ל - 09:00 הינו נחלת העבר וכיןם אין בכלל חוק כזה , כלומר לא חל איסור על נסיעה כנ"ל.

Joe Bugin

New member
כן ...

חבר שלו של חבר של חבר של אחותו של בעלה של אמא שלה של דודה שלו הצולעת בדק ואמר... אחי שמועות רצות כמו מטורפות . החוק הזה חי וקיים עופר מהמועדון בדק במשרד הרישוי וגם להוכחה -(אם אתה מתעצל לבדוק בעצמך במשרדים הנכונים ובביטוחים) בספר התאוריה האחרון שהודפס - ניתן ללמוד על רכב אספנות ועל החוק הזה. החוק קיים בכדי להקל על אספני רכבים שצרכים לסוע עם המכונית שלהם מדי פעם ולכן צריכים ביטוח אבל זה לא הגיוני לשלם מחיר מלא על מספר רכבים שנוסעים לתערוכות ולטסטים מדי פעם... נכון? לכן קיימת הגבלה ולא בכדי להקל על כמה נהגים שנוסעים בחיפושית בגלל שאין להם כסף לקנות רכב אחר. קפיש? ושלא תבין אותי לא נכון - אם היה לי יותר כסף הייתי שופך אותו על החיפושית וחוצמזה גם אני הייתי מת שלא תהיה הגבלה של שעות לרכב אספנות. נשארו לי 4 חודשים .

UrbanDK

New member
בכלל אוכפים את החוק הזה?

חשבתי שלא... למישהו זה קרה?

kitt

New member
החוק קיים, ואם תרצה אני מוכן להראות

לך את החלק של ההגבלות והתנאים ברשיון של הקונטסה שלי. בקששר לאכיפה זה לא עקרוני בכלל אם אוכפים את זה, כי מה שהחוק אומר שהרשיון של הרכב לא תקף בין 7-9 בבוקרף, כלומר אתה נוסע ללא טסט וכתוצאה מכך גם ללא ביטוח חובה. אם אתה רוצה לקחת סיכונים, תהנה.

UrbanDK

New member
קודם צריך רכב, לא?

אבל יפה שהסקת מהשאלה שלי ישר שאני פורע-חוק וקורע מוסכמות... לאן הדרדרנו...? בסה"כ שאלה תמימה... כשיהיה לי רכב אספנות ואני אחליט להפר את החוק אני איידע אותך, טוב? אבל באמת לא חשבתי על הקטע של הביטוח...

Dr Bug

New member
אהבתי את הגישה, צ´ינו ידידי. אנחנו

צריכים פעם לשבת ולדבר על נושא זה, אולי אפילו במפגש!

ofir_y

New member
שאלה על רכב אספנות

האם רכב עובר באופן אוטומטי (ז"א בכפייה) לרכב אספנות? האם ניתן להפוך רכב אספנות לרכב רגיל?

Dr Bug

New member
חבר יקר. ההגבלה, בניגוד למה שרובנו

חושבים, בעיתית רק מצד הביטוח, ולא מצד הטסט.

vq55205

New member
אספנות

בוא נהיה יותר ספציפיים , האם ההגבלה מופיעה על תעודת הביטוח (או בגוף הפוליסה ) וכנ"ל מתייחסת לביטוח החובה או לגבי ביטוח צד ג´ או לשניהם יחד או שההגבלה מופיעה על גבי רשיון הרכב

vq55205

New member
עוד שאלה

ברשות הדוקטור , אני עובד מדינה ומקבל אחזקת רכב ממקום העבודה , יש לי עוד זמן להפוך לרכב אספנות (1975) אולם אם לא אבקש לשנות את ריכבי לרכב אספנות (בבוא היום) האם במקרה זה תשלומי הביטוח והטסט ישארו ברמתם הנוכחית לאחר התאריך הקובע ומצד שני המגבלה של נסיעה בין השעות 09:00 - 07:00 לא תחול עלי.

kitt

New member
כל עוד לא הפכת את הרכב לאספנות אין

שינוי בהוצאות ובהגבלות.

למעלה