אספן העצמות

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
אספן העצמות

אוי לי, סרט על נוסחאות ה"אימה נעורים" אבל עם שחקנים רציניים, לאן הגענו? HELP ME!!!!!

A.L (boy)

New member
ראיתי.הרסו לי.קרה שהרסו לכם טוויסט?

ארבעה חודשים לפני שהסרט הגיע לוידאו, מישהו החליט להתעלל בי וסיפר לי מיהו הרוצח ב"אספן העצמות". מאז ועד שראיתי את הסרט - לא הצלחתי לשכוח ולו מילה ממה שנאמר לי באותו הזמן. זה נורא מעצבן, ועוד בהתחשב בזה שהסרט לא רע ודיי מותח, משהו בסגנון "שבעה חטאים" רק קצת פחות טוב. בכלל, כשמישהו מספר לך סוף של סרט (במיוחד אם הוא בעל טוויסט שזה הכי הורס! אני רק מתאר לעצמי את גודל הבעסה של מי שהלך לקולנוע לראות למשל את "החוש השישי" המהמם, ושמע את הקהל שיצא מההקרנה האחרונה מדבר על הטוויסט המבריק בסופו... או על "מועדון קרב" למשל). גם ב"צעקה 3" אמרו לי. המזל היה שהם טעו בשם והתבלבלו קצת עם אילן היוחסין של משפחת פרסקוט בסרט, מה שקצת הציל את המצב. אחחח... העולם אכזר... שיט, יש עכשיו "רגליים קרות", חייב לרוץ, ביי.

Rid

New member
שמע, ראיתי

את אספן העצמות ממש מזמן אבל ככל שאני מתאמצת, אני לא מצליחה להזכר שאכן היה טוויסט בסוף (?) כנראה שהסרט לא ממש הרשים אותי, אין לי שום זיכרון על איך זה נגמר.

A.L (boy)

New member
אין טוויסט באספן העצמות, אבל...

שאלתי אם הרסו לכם טוויסט בסרט בכלל, בלי כל קשר לאספן העצמות _פשוט לא היה מספיק מקום בכותרת).

צוחה

New member
אין טוויסט באספן

אבל הסוף בכל מקרה גרוע לאללה ! כזה לא קשור שזה מדהים הסרט עצמו ממש טוב ומותח עד ל 5 דקות האחרונות משם זו נפילה חופשית לבריכת חרא

נכון!

הסרט בהתחלה דיי מעניין, וגם הרציחות... אבל הסוף, והרוצח הם כל כך לא קשורים, ונתנו לו מניע דבילי ביותר! כאילו שהם כתבו את הסרט ואז הם לא ידעו מי יהיה הרוצח אז הם עשו אן-דן-דינו! בלעעע
חולת נפש

GK_FF

New member
נכון....

אבל גם בלי הסוף הזה זה סרט גרוע לדעתי, הוא ממש לא הפחיד אותי, ככה זה שיבעה חטאים?? מקווה שלא....... הסרט מטומטם, אני שונא סרטים שהרוצחים משחקים מישחקים, נו באמת! איזה רוצח ירצה שיתפסו אותו וביגלל זה הוא יתן רמזים על "איפה והוא" וכל השטויות האלה, ואיזה רוצח עושה רציחות לפי ספר?!?! פשוט גרוע.......

אז תיראה את שבעה חטאים ותבין איזה

רוצח ירצה את זה! חוצמזה אם כבר מדברים על סרטיי רציחות אז שתיקת הכבשים הוא הכי טוב! מממממההה...
חולת נפש

צוחה

New member
הסרט לא מפחיד כי הוא לא אמור להפחיד

זה סרט מתח שמטרתו להיות מותח..... ציון לסרט עד ה 5 דקות אחרונות:
וחצי ציון לסוף של הסרט:
(וזה עוד בגלל שאהבתי את הכתוביות....)

חיחי, ואם כבר מדברים על כתוביות...

אז הכתוביות של שבעה חטאים היו מדליקות... אני לאהוב! אבל הכתוביות הכי מצחיקות שאי פעם ראיתי הן של לרקוד עם טייסים, באמצע הקרדיט היו כתובים תפריטים להכנת עוגות וכאלה אההה כן ו:"אם הייתם עוזבים את בית הקולנוע שהכתוביות האלה התחילו, הייתם כבר בבית!"
חולת נפש

צוחה

New member
אפרופו כתוביות

היה איזה סרט שאני לא זוכר את שמו (קומדיה כמובן) שהיה יעני קטע וידאו שזה היה כמו "מהדורה מיוחדת" והייתה כתבת שאמרה שמצאו כי כל הפופקורן בכל בתי הקולנוע מורעל וזה היה כזה מצחיק !

אולי זה לרקוד עם טייסים\לוחמים

היו להם שם בדיחות בסגנון, חחח.... בכלל אני מתה על הסרט לרקוד עם טייסים\לוחמים, באחד יש הופעת אורח של ריאן סטילס, וב-2 הוא מופיע שם כחייל "אמיץ" הכי קטעים עם הקטע שטופר מתחיל לשיר "only you!" עזבו אני מושפעת מרוב ששמו את זה בסינמה123
חולת נפש

צוחה

New member
זה לא ב"לרקוד עם טייסים"

זה בסרט "יחסית" חדש משהו של עד לפני 4 שנים נראה לי..... משהו כזה

GK_FF

New member
כן אני יודע...

טוב אז לא מתח אותי!! היית חייב לתקן? ¬_¬ זה באמת לא מתח אותי כמעט כל הזמן צחקתי מרוב הטקסטים המטומטמים והמאורעות המגוחכים.......

שבעה חטאים הרבה יותר מותח ואפל...

הוא גם עשוי טוב יותר, למרות שהיבקורות לא אהבו אני דווקא כן!
חולת נפש

GK_FF

New member
לי.....

אמרו את הסוף של פייט קלאב ליפניי שראיתי את הסרט ואני גם יודע מה קורה בסוף החוש השישי ועוד לא ראיתי P:

איזה אנשים רעים!

איך אני שונאת שהורסים סרטים, לי אישית הרסו את הסוף של כוכב הקופים. אבל גם ככה לא ממש אהבתי, אים ברטון עשה סרטים הרבה יותר יפים מזה, לא שכוכב הקופים לא טוב, אלא פשוט שזה לא היה ממש הסגנון שלו שהוא תמיד עושה סרטים על אנשים חריגים ויצורים כאלה אפלים ומעוותים וכמובן המספריים של אדוארד שזה סרט כזה עצוב ויפה
חולת נפש

למעלה