אספי

אספי

ולפעמים רציתי שיגמר כבר הכל. הים, השדות, הזכרונות והחול ולפעמים את שירי האחרון ולפעמים הראשון. אספי לי את הדמעות במשורה צפור קטנה בתוך ידי מחלונך ראיתי את פרדס חיי אשכולות ימי. בלילות סרגתי לך אגדות במסרגות זהב. אספי לי את המנגינות אחי לי את השברים. אני רודה לך שירים כמו דבורה שכותבת דבש ועוקצת את חייה במותה. אני אוהב אותך בחשאי כמו הגלים את הים המתרחק. כמו חבל את הלוליין המרחף כילד את צילו המתחמק מחבק את כל החלומות בחלום אספי לי את...

Mrs.Dvash

New member
צפרא טבה לך סגלגלון

לא חושבת שאמרתי את זה כבר אבל אם כן אז לא נורא אומר בשנית, אתה כותב מדהים, מרגש אותי מאוד. שיהייה לך יום נפלא, ד``ש לחיילים :)

כנראה שנשמות טובות

עובדות שעות נוספות. תודה רבה לך יקירתי. שיהיה לך יום מופלא ושטוף שמש מחייכת.

עופרי-

New member
אם הצבא היה יודעעע

הוא לא היה מתעקש להתחנחן לאמנים שאינם רוצים להופיע בפני חיילים. לצבא יש כשרונות חבויים משלו. יאללה קצין, צא מהמחבוא ולך להופיע.

עופרי

או כמו שאני קורא לחברי עופר - במבי תודה ושוב תודה אבל לא צריך להגזים לצאת להופיע ממני והלאה אני בקושי מצליח לשמח את עצמי עם השירים אז נשאיר אותם בנחלתנו אנו בפורום חוץ מזה שיהיה לך יום סגול ומלא הפתעות שמחות ואושר

שוב תודה

אבל כמו שאני מכיר את חיילי איני יכול לתאר אותם נשארים ערים בערבי שירה שכאלו וחוץ מזה אין להם זמן פנוי בקושי יש להם זמן לישון.

למעלה