<---- אסף

פלאדין

New member
<---- אסף

הייי אני חדש פה.. מישהו מכיר אתר טוב (רצוי בעיברית) עם מידע על AD&D?? כמה זמן שעובר משהתחלתי לשחק אני רק מבין פחות...

DDN

New member
שאל בני ונען.

אני אמנם לא מכיר אתרים טובים בעברית על AD&D, וכידוע לי לא תמצא היום הרבה כאלה. העולם במגמה לעבור למהדורה השלישית של D&D (מומלץ! מומלץ! מומלץ!) שדרך אגב תראה אור בעברית חודש הבא (בעזרתו של הדרקון) אם יש לך שאלות על AD&D או כל נושא אחר בתחום אתה מוזמן לשאול אותן כאן ונשמח לענות לך! מה אתה רוצה לדעת? תפרט ונעזור. בכל מקרה, ברוך הבא.

רמץ

New member
וזה לא יקרה דקה אחת מוקדם מדי!

יותר כמו 3 חודשים מאוחר מדי...

magnus the red

New member
מה אתה לא מבין?

בשביל זה יש פורומים: שתף אותנו בבעיות ואולי נוכל לעזור לך. *מנצל שרשור* יש את האתר הישראלי demons למשחקי תפקידים בכלל אגב, לא כדאי להוסיף את האתר לקישורי הפורום? כלומר יש לי, כמו לעוד הרבה שחקנים, חילוקי דעות איתו, אבל זה עדיין כנראה אתר משחקי התפקידים הישראלי הכי חשוב...

פלאדין

New member
אוקיי אז נתחיל..

1. במשחק עצמו, יש אלים קבועים או משהו בסגנון או שזה סתם פרי דימיונו של הDM? 2. אני מוגבל ב´מרשרשים´ כמה הגרסה השלישית בעברית תעלה?? 3. אם אני רוצה לשה"ם, יש לי את כל המידע שאני צריך בחוברת ובקוביות, או שאני צריך עוד דברים...

DDN

New member
תשובות

1. הכל תלוי באיזה עולם אתה משחק. אם העולם הוא מקורי של הDM, גם האלים יהיו. כעיקרון, מוד"מ (AD&D) לא בא עם עולם, וכידוע לי אין בו אלים קבועים. 2. הגירסה השלישית בעברית תעלה. . . . .אני מניח שכמו האנגלית: 150 ש"ח לספר. אבל זה רק ניחוש פרוע. אולי אפילו 100 (כי זו הפקת מקור) אני מחזיק אצבעות שלא יעשקו אותנו במחיר. 3. יש לך את כל המידע שאתה צריך בחוברות ובקוביות, חוץ מ. . .. . הראש שלך. אתה צריך להפעיל הרבה את הראש כדי לכתוב עולם והרפתקאות בעולם. לעצלנים יצאו עולמות מוכנים ומודולי הרפתקאה מוכנים. אבל זה כבר עולה כסף.

you can try...

כל מה שעליך לעשות הוא לדבר איתם... יש את האיימילים שלהם בכל מקום. אולי הם יסכימו למסור לך את העז הקדושה.

למעלה