אסף כנס לפה שניה

Jhonny knoxvil

New member
אסף כנס לפה שניה

תגיד אסף אם אני אסדר משהו עם אופיר ושניר ברוגוזין אתה בא???? תודיע לי עכשיו ובנאדם תהיה באי סי קיו ב7 וחצי עד 8 ביי

באם

New member
ברור....!!

אולי אני שוב יראה כמו דביל עם ילדודס מסביבו .... אבל חברס... אני אוהב אותכם !!
רק בגלל שאתם סקייטרים, אל תתלהבו... תביא אותם ושהם יביאו גם את חבר שלהם ... ואפשר ממש לחגוג שם .... נוכל לחפש גם כל מיני ברזלים להחליק עלייהם יכול ליהיות נחמד לאללה... ברצינות...

Jhonny knoxvil

New member
מגודלצ´יק

ילדודס או לא מחליקים ביחד אז אני אודיע לך מחר אם לבוא או לא..... ואתה לא חייב ברוגוזין שכולם יצחקו עלייך ואני מקדיש לך שיר: I AM A SKATEMAN!!! :))))

double M

New member
כוסאמק....

מה זה פה? אייסיקיו??? טלפון??? אתם רוצים לדבר ולקבוע להפגש תדברו באייסיקיו. שאני נכנס לפה אני נכנס כדי לראות דיונים על סקייטבורד. לא מעניין אותי לדעת איפה תיפגשו,מתי ועם מי!!!

double M

New member
rodney תעשה טובה...

ותמחק את כל ההודעות "מתי ניפגש היום ועם מי?"

rodney

New member
אמממממ

סבבה זה הזמן לעשות החלפת אי סי קיו אז כל מי שרוצה להיפגש עם אלה ברוגוזין או איפה שלא יהיה שירשום פה את האי סי קיו שלו והם יחזרו אליו doube M : זאת לא סיבה למחוק הודעות

double M

New member
באמת?

אז כדאי שתסתכל על פורומים אחרים. ברובם כל הודעה אישית נמחקת...

באם

New member
מה אתה הומו?

"רק דיונים על סקייטבורד" ... פג... עד שיש התאגדות של סקייטרים מהקריה אתה בא ודופק הכל אז לך חפש מי ינענע אותך...

double M

New member
אני הומו? תן לי לצטט אותך....

"כיתה י"ב - והתחלתי כולה לפני שנה " "כל המעוניין ללמד אותי לעשות אולי OLLIE כמו שצריך מוזמן לבוא" "האולי זה הסיוט שלי..." בקיצור: אתה בכיתה י"ב, נוסע שנה ועדיין לא מצליח אולי. לפי דעתי זה ממש פאתטי.... אבל לא נורא. תמשיך להתאמן. אולי מתישהו תדע לעשות אפילו אולי!!!

Sham 69

New member
שמע אחי..

זה שהוא עדיין לא יודע הולי וכל החרא.. זה לא הופך אותו לאפס.. כל אחד והקצב שלו.. וחאלס עם הריבים המטומטמים האלה..

double M

New member
תגובה.....

אני לא התחלתי לרדת עליו. פשוט אמרתי שזה מבאס להכנס ולראות שחצי מההודעות זה על הפגישה שלו אם עוד איזה שני אנשים. שיחליפו טלפונים וידברו כמה שהם רוצים. והוא התחיל לקלל אותי. ולא רק הוא, היו עוד כמה. אני לא מנסה להתחיל ריבים. זה לא ממש גורם לי הנאה. טוב אולי קצת....

ShLuMp

New member
...

לדאבל אמוק מה הבעיה שלך? זה שאין לך חברים שידברו איתך בפורום לא אומר שאסור לקבוע פגישות פה... אז במקום להתבכיין צא להתאמן אחי

למעלה