אסנת, רזית ??? כן ! תודה

אסנת, רזית ??? כן ! תודה ../images/Emo9.gif

במסגרת השינוי שעברתי בשנה וחצי שחלפו אחד הדברים שלימדתי את עצמי הוא לקבל מחמאה, להודות עליה וליהנות ממנה. בעיקר ליהנות ממנה. פעם כשהיו מנסים להחמיא לי לא הייתי מקבלת את המחמאה, או מוצאת תירוצים למה היא לא מגיעה לי. נסיון למחמאה - אסנת, רזית ? וואו את נראית מצוין ! תשובה שלי - לא זה סתם נדמה. שמנתי כמו פרה. אלו הבגדים. לא אני. נסיון למחמאה - אסנת את ממש יפה/חכמה/מוצלחת וכו'.... תשובה שלי - אה.. .תודה את/ה סתם אומר/ת את זה.... ובראש חושבת לעצמי 'מענין מה היא/הוא רוצה ממני שככה מחמיאים לי'. ביטחון עצמי הוא ערובה להצלחה בתחומי החיים השונים. ביטחון עצמי מגיע ממקום של אהבה עצמית. נאמר "ואהבת לרעך כמוך" אהוב את רעך כמו שאתה אוהב את עצמך. ואני שואלת - האם אנחנו אוהבים את עצמנו ? האם אנחנו מפרגנים, תומכים, מעודדים את עצמנו כפי שאנו עושים כלפי הסובבים אותנו. אחד הדברים שלמדתי הוא לקבל מחמאה באהבה ובשמחה. המחמאה מגיעה לי בזכות ! שכנה שחלפה על פני היום החמיאה לי "אסנת ממש רזית הא ?!" ואני בחיוך מסופק ומאושר (הרי עבדתי לשם כך) הנהנתי, הודתי לה ואף ציינתי בגאווה שהורדתי ממשקלי שלושה קילו. זו הרגשה נפלאה לקבל מחמאה ממקום נקי ואוהב. הרשו לעצמכם להאמין בהן ובעיקר לקבל אותן :)

odeliaremos

New member
יפה מאוד../images/Emo24.gif

יפה מאוד,את צודקת לפעמםי אנו בני האדם רוצי םלקבל מילה טובה ושאומרים לנו אותה כבר אנחנו תמיד מוצאים את ההיפך הגמור,יופי שלמדת לקבל מחמאה זה כיף וזה חשוב מאוד לשעת לומר תודה ולא לנסות לבטל את המחמאה כי בפעמים הבאות יחמיאו לך תמיד ויגידו היא יודעת לקבל מחמאה כל הכבוד שולחת לך

למעלה