אסנת- את מדהימה!

דינהשגב

New member
אסנת- את מדהימה!

כל הכבוד על יכולות הארגון שלך, על הכוחות האין --סופיים שלך , ועל רוח ההתנדבות הענקית שלך......(מזמן רציתי להגיד.)

ורדה ק

New member
חותמת על כל מילה../images/Emo39.gif

אכן אין כמוך!!!|נשיקה
לב

אסנת - ג'ינג'ית ללא הפסקה....

בבוקר, בצהריים ובערב (וגם בישיבות בלילה ...) מוחה עובד ללא הפסקה כך שלנו התושבים יהיו פעילויות תרבות... אסור גם לשכוח שכל זאת היא עושה במקביל למשרתה כמרצה לכלכלה באוניברסיטה וכאם לשלוש נסיכות. כאחת שעובדת איתה, אני יכולה להגיד יותר טוב מכולם שאסנת היא וונדרוומן ומגיע לה מכל הלב את תודות התושבים . מזל שיש לנו אותה(ובמיוחד לי...כי אחרת הייתי עושה את הדברים לבד).

תודות לועד../images/Emo24.gif

ליאת,כתושבת הישוב שמאוד מאוד מעריכה את עבודת הועד שנעשית בהתנדבות, אני חושבת שצריך להקדיש באחד האירועים (הרבים שיש לנו) רגע של תודה לחברי הועד מתושבי הישוב. כמובן בנוסף לכל הפירגונים והתודות שנכתבים פה באתר. אני מאמינה ומקווה שעוד חושבים כמוני.

שגית רם

New member
מסכימה מאוד ובנוסף..

כתושבת שלב ב' של העמותה אני חושבת שלא כל התושבים מכירים את כל אנשי הוועד, שכן הצטרפנו לישוב אחרי הבחירות לוועד. בתחומים שהעיסוק בהם הוא "מאחורי הקלעים" כגון ביטחון, קשר עם המועצה ואולי אף חינוך, אני באופן אישי מכירה רק את שמותיהם מסיכומי הישיבות המתפרסמים בפורום. בהמשך להודעה של איילת, הייתי מאוד שמחה אם באחד האירועים אנשי הוועד יעלו לבמה כדי שנכיר אותם ונוכל להודות להם על הפעילות הרבה והמופלאה שהם עושים למענינו.

רעיון מצויין! לארי-התרים את הכפפה?

אני מציע שדבר ראשון תדאג להכניס לפורום את הרזומה של כל אחד מהם (פורסם, דומני, בתקופת הבחירות) בצרוף תמונה. מה אתה אומר?

לארי

New member
בהחלט מושי ../images/Emo45.gif תוכל לשלוח לי את הר

הרזומה בפורמאט דיגיטאלי שבטח יש לך במזכירות, עם תמונות מעודכנות של חברי הועד ואני אצור מכל החומר מאמר מרוכז שיהווה את כרטיס הביקור של הועד? המאמר יופיע בדף הראשי ובשורת הטגלאיינס,כך שכל תושב יוכל לגשת אליו ולהתעדכן. רעיון מצויין !

אכן מדהימה אם כך איפה מתנדבים

לעזרה בפרוק אירוע תחילת הקיץ. אז נכון היה חם ויצא לא בדיוק איך שהתכוונו.אבל למה בסוף הארוע אוסנת צריכה לפרק לסחוב להזיע בסידור כל הציוד לבד. איפה כל המשבחים המוקירים המהללים? חברים גם מנוע טורבו ג'ינג'י לא יחזיק מעמד לעד שאין לו עזרה. ותחשבו על זה.

אייל

אסנת בהחלט לא צריכה להיות לבד. אני אישית עזבתי לפני תום הארוע והגעתי ב 14:00 כפי שתוכנן , בגלל שהארוע הסתיים קודם לא נותרה הרבה עבודה. אבל באמת אסנת היתה לבד וזה לא בסדר.

למעלה