אסמבלר

זיכרוני

New member
אסמבלר

אני צריך לתכנן סנייק (כמו בפאלפון) בתוכנת אסמבלר כפרויקט גמר בבית ספר ואני די תקוע, מישהו פה מבין בתוכנה הזו?

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif חבל שלא אמרת...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קובול מישהו פה עוד היה אוכל כובע
http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1106&msgid=77220877 ומצטער... אבל אינלימושג באסמבלר אבל מאיזו בחינה אתה תקוע?? אלגוריתמית או של שפת תכנות??

זיכרוני

New member
אני תקוע

מבחינת זה שכל מה שאני יודע לעשות זה את הריבוע בו הסנייק אמור להיות ועכשיו אני צריך עזרה באיך לישלוט ב '*' שבאמצא המסך (התחלת הסנייק) עם החצים.

De-Panther

New member
אבל אתה יודע איך...../images/Emo166.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לקבל את הקלט של החצים?? אני לא יודע איך זה הולך באסמבלר... אבל אתה יודע מה הפונקציה שקולטת שם איזה מקש נלחץ?? אני לא יודע מה אתה יודע באסמבלר ולא יודע איך עובד אסמבלר אבל אם אתה יודע לקלוט קלט של לחיצה על חץ מהמקלדת זה מספיק לחלק של הקלט נשאר לך רק לבנות מערך שיהיה השטח שבו הנחש מטייל ואחר כך לקבוע את התנועה של הנחש ואיך הוא מגיב לכל נקודה במשטח שעליה הוא עובר צריך להיות לך תו שמסמן את הראש של הנחש תו שמסמן את הגוף של הנחש תו שמסמן את הגבול של המסך תו שמסמן את האוכל של הנחש ותו שמסמן מקום ריק נניח מקום ריק = 0 ראש = 1 גוף = 2 אוכל = 3 גבול = 4 אם 1 מתנגש ב0 - הוא פסול אם 1 מתנגש ב2 - הוא פסול אם 1 מתנגש ב3 - נוסף לו עוד חלק לגוף אם 1 מתנגש ב4 - הוא פסול מה אתה יודע עד עכשיו??

Fantasy WRC

New member
שיר קליט.. יאללה להפיק את שיר זה

בסטודיו להקלטה וךהוציא דיסק

refish

New member
אוליי זה יעזור ../images/Emo13.gif

כנס לקישור שלמטה.

למעלה