אסלה ידנית

adi243

New member
אסלה ידנית

שלום מישהו יכול לומר לי איזו חברה יותר טובה ג"בסקו או ג"ונסון תודה

gal yami

New member
מה יותר טוב...?

אנני רואה הרבה הבדל אבל אתה צריך לשאול את עצמך 1. מה מחיר חלקי החילוף 2. האם יש בכלל חלקי חילוף למוצר 3. איפה הם זמינים (גאוגרפית) והכי חשוב מבלי שום קשר למי תבחר בסוף אל תשכח לא להשתמש בשום חומר ניקוי לאסלה עם חומרים ממסים (כגון 00 או אקונומיקה) זה מייבש את האטמים ובזמן הפעולה המכנית הם מתפוררים תחסוך לך הרבה זמן וכסף אם תשתמש בחומרים יעודיים שפעולתם מנקה ו"משמנת" ואינם פוגעים באטמים והשסתומים וכן-ככה עושים כסף מחרא :) הרבה בהצלחה

zina71955

New member
אחת השיטות הפשוטות והבדוקות לאחזקת

אטמים משומנים היא כפית שמן מנוע בשירותית אחת לשבוע. זה עובד!

שרותים ידניים

בשרותים של ג'ונסון סביב ידית המשאבה יש טבעת ברונזה שחוסכת הרבה בעיות דליפה בעתיד ולג'ונסון יש אבא ושרות זמין בימית מרינה ת"א

אדם99

New member
אני חותם על מה שאיתן כתב

אצלי בספינה יש שתי משאבות ג'בסקו וכל פעם שאני צריך חלק חילוף למשאבה אני צריך לקחת משכנתא, אם הייתי יכול הייתי מחליף את המשאבות לג'ונסון

gal yami

New member
לי ולחברי יש ג'בסקו, קיט ח"ח מלא עולה 292 שח

בכל פעם שההיתי זקוק לחלקי חילוף אלה ואחרים (מוצרי ג'בסקו אחרים שההיתי צריך, יש לי עוד כמה משאבות של ג'בסקו), חנות הציוד הימי במרינה הרצליה היתה מקצועית, אדיבה, זמינה, מזמינה ולא יקרה. ואנני רואה שום הבדל מהותי בניסיון של ג'ונסון עם הטבעת. השרותים הקודמים שהיו לי היו ג'ונסון, בדיוק מהאזור "המגובה" היתה נזילה וקניתי את סט האטמים שעלה אם זכרוני אינו מטעה אותי 290 ש"ח (אז לא היה צורך במשכנתא כי זה זול ב2 ש"ח) לאחר כ3 וחצי חודשים שוב נזילה מאותו מקום והחלפתי את המשאבה כולה שעלה בערך 630 ש"ח דומה מאוד למחיר הג'בסקו. אז שוב!!!!! אין כל הבדל מהותי בין המשאבות רק זמינות החלקים ומיקומם ומיקומך (הגאוגרפי) בהצלחה ושבת שלום

לחיים1

New member
עדי, מה שיותר זול יותר טוב!

בימינו מי שיודע לתת מחיר אטרקטיבי, מוכשר לא פחות להביא את הטוב יותר. שרות בארץ יש לשני המותגים.

למעלה