אסי מה המצב ? תגיד אחי מתי יורדים לכנרת...? או עם הווינץ שדיברת איתי השבוע עליו?
G gilad1987 New member 17/1/08 #1 אסי מה המצב ? תגיד אחי מתי יורדים לכנרת...? או עם הווינץ שדיברת איתי השבוע עליו?
X x s t a r New member 17/1/08 #2 גל הולך לרכב על אופניים 85 ק"מ מסביב לכנרת .. והולך להיות אם התכווצות שרירים שבועיים אח"כ כי ביום שני יהיה שרב בכנרת והוא יהיה תפוס ואח"כ
גל הולך לרכב על אופניים 85 ק"מ מסביב לכנרת .. והולך להיות אם התכווצות שרירים שבועיים אח"כ כי ביום שני יהיה שרב בכנרת והוא יהיה תפוס ואח"כ
A asaf007 New member 18/1/08 #3 אני מקווה שהאמביציה הזו תחזיק לך עד הקיץ ושלא תתיאש חה חה חה חה אוהב אותך אחי
G gilad1987 New member 18/1/08 #4 אחי היא הולכת ויורדת... סתם אחי...עכשיו אני מוותר לך כי קצת קר וזה.... חבל לך על הזמן בקיץ אני אבוא אליך הביתה ואגרור אותך לכנרת... חחחחחחחחח אני מקוה הקיץ גם לקנות ציוד שיהיה לי...
אחי היא הולכת ויורדת... סתם אחי...עכשיו אני מוותר לך כי קצת קר וזה.... חבל לך על הזמן בקיץ אני אבוא אליך הביתה ואגרור אותך לכנרת... חחחחחחחחח אני מקוה הקיץ גם לקנות ציוד שיהיה לי...
A asaf007 New member 18/1/08 #5 המקום היחידי שתמצא אותי זה שם בקיץ כבר העברתי את הכתובת במשרד הפנים..... אההה וקח בחשבון הרבה ביקיני תעבוד בינתיים על איזה פסק הילכתי....חה חה חה חה
המקום היחידי שתמצא אותי זה שם בקיץ כבר העברתי את הכתובת במשרד הפנים..... אההה וקח בחשבון הרבה ביקיני תעבוד בינתיים על איזה פסק הילכתי....חה חה חה חה
G gilad1987 New member 18/1/08 #6 על ההביקיני נסתדר אחי... נדבר עם הבנות איזה יום שיהיה רגוע יותר חה חה חה חה