אסי וגורי..

RoieL

New member
אסי וגורי..../images/Emo41.gif

האם יום אחד לדעתכם הם יחזרו ("הכל אפשרי.. אם רק רוצים.." - מתוך הופעת הפרידה
)? מה דעתכם עליהם כקומיקאים נפרדים וכזוג?

ritimi

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif

ממש לא נראה לי (למרות שהם היו חמודים ביחד)..

Shani276

New member
עדיף שלא יחזרו

אסי כהן בהחלט מוכשר אבל לדעתי לא בתור קומיקאי,לעומת זאת הכשרון של גורי מתבטא בהומור,סטנד אפ וסאטירה.לדעתי החיבור ביניהם לא היה כזה מוצלח מלכתחילה.

RoieL

New member
אממ..

בנוגע לאסי, כן, לדעתי הוא יותר מוכשר בכתיבה, אבל.. האם צפית אי פעם בהופעה שלהם [יש כזו ב- DvD..]? אפילו אם לא נהנית בשידורי המהפכה [אני עדין מנסה להבין איך זה יתכן
?], ההופעה מלאה בסאטירה ובהומור.. אני לא מכיר אחד שלא יצא עם חיוך ממנה. להיפך, אני מכיר אנשים [אני - לא - מכור - !] שראו את ההופעה כמה פעמים, ואז את הDVD ברציפות במשך כל החופש-הגדול-האחרון שהם-בשום-מקרה-לא-אני
אבל זו דעתך
ספרי האם נהנית מן ה- DvD במידה ותצפי בו
רועי

Shani276

New member
אולי לא הסברת את עצמי כמושצריך

הייתי חולה על שידורי המהפיכה.שלא תבין אותי לא נכון.לא הייתי מפספסת אף תוכנית.אהבתי אותם נורא אז כצמד כי זה איך שהכרתי אותם,כצמד.אז זה היה מוזר לראות אותם אחרת.עכשיו כבר לא,אבל אז כן.אבל אם היית שואל אותי,תמיד הייתי אומרת שגורי הוא המצחיק,שאסי לדעתי פחות. ואת הDVD באמת לא ראיתי,נראה מה אני הולכת לעשות בקשר לזה
. אבל היום לדעתי זה לא מתאים.

RoieL

New member
מה? לצפות ב- DVD?

והיום?
לא בהכרח גורי הוא המצחיק. היו לאסי לא מעט הברקות.. עכשיו קראתי את זה וחשבתי על לאסי (שוב הביתה
). אגב, ידעתם שגורי כרגע משתתף בשתי תוכנית, תוכנית רדיו, מופע, ועוד קצת [מתוך פנאי פלוס
]? ו.. הוא מנגן בגיטרה [השיר "בכלא" מתוך ה- DVD].

RunNGun

New member
נראה לי ששניהם עברו פאזה

שניהם היום במקום אחר לגמרי ממה שהם היו בתקופת "דומינו", ואחר כך ב"שידורי המהפכה"... אסי עבר לתחום הדרמטי יותר (הוא עדיין מצחיק, אבל היום הוא עושה דברים אחרים), גורי נשאר בתחום הקומי ועבר לקדמת הבמה ("משחק מכור", "ככה לא מתנהגים", "עסק שחור" ברדיו ואני מניח שיהיו עוד דברים בהמשך שהוא יעשה כמגיש ראשי), שניהם עברו קילומטראז' מאוד ארוך. מה גם שאני לא בטוח שקוקו וסטיב עוד מצחיקים מישהו היום... למעט האנשים שראו אז את "שידורי המהפכה"... ככה שבמצבם, אני לא יודע עד כמה כדאי להם להתאחד. הם במצב טוב גם ככה.

RoieL

New member
גם נכון. הקטע המפתיע הוא..

שהם נפרדו דווקא כי אסי רצה להמשיך להיות קומיקאי, וגורי רצה לכתוב לרשת סדרות דרמה. אסי הפך לשחקן דרמטי, וגורי שיחק במשחק מכור, עכשיו ב- "ככה לא מתנהגים", ובמסגרת הצילומים של "משחק מכור", גם קיבל את ההצעה להנחות ב- "עסק שחור". החיים מעניינים

ritimi

New member
אבללללל..../images/Emo109.gif../images/Emo174.gif

דוד ותקווה היה קורע!!! איך פעם היה קטע: דוד: טוב יאללה אני הולך לעבודה. תקווה: אבל דוד אתה מובטל. דוד: טוב,אז אני הולך לאבטלה
נראה לי שזה היה ככה,אבל בטח עיוותתי את זה והרסתי את כל הבדיחה

RoieL

New member
מילה במילה שירה.. מתוך המערכון.

"דוד, תקווה והכלב" עם סנופי

RoieL

New member
..

לי אישית עוד לא יצא לראות, אבל נשמע מעניין.. אלי ומריאנו
רן תלם
גורי אלפי
דוד קלוגר
[בעיקר בגלל הרצועה
].

Shani276

New member
דוד קיגלר מלך,למה אתה סתם?!!!../images/Emo3.gif

הבנאדם מוכשר לאללה וזה ש"הרצועה" נהרסה לגמרי מאז שטל ברמן עזב לא אומר משהו ספציפי לגביו.

RoieL

New member
...

אני לא מאוד מתחבר להומור שלו. וכן, הפסקתי לראות הרצועה מאז שאורי גוטליב התחיל להנחות אותה. פינה קטנה בתור הנסיך הארי תפורה עליו בדיוק. לא פחות, ובטח שלא יותר

or001

New member
עזוב אותך מדעות קדומות, הוא מאלתר

מצויין ומצחיק.

RoieL

New member
אני..

מקווה שיצא לי לראות את ההופעה בזמן הקרוב. יש לי הרגשה שפספסתי פה משהו, לפה התגובות

וואיי מופע חימום ענקקק

מצחיק שחבל על הזמןןן הייתי שם כבר פעמיים ויש לי כוונה ללכת עוד כמה פעמים
....ודויד קיגלר באמת ענק!!!והוא מופיע בקאמל קומדי קלאב

למעלה