אסיפת פורומים

sateyes

New member
אסיפת פורומים

רבותיי, אני קיבוצניק מהצפון ( מהעמקים ) ליתר דיוק, אני מזמין את כל המעונינים אלי למועדון של קיבוצי,למקום מספיק כורסאות נוחות לכמה עשרות ביחד, לבוא לערב אחד או אפילו מרתון שבת ( בלי לפגוע בשומרי שבת ) ולקיים מה שאני קורא "אסיפת פורומים" , שכל אחד שאכפת לו מהקהילה שלנו שיבוא עם ראש ולב פתוח , לדיון ענייני על כל המשמעות שבדבר. אני מתכוון לפרסם את הודעה זו בכל הארבעת הפורומים, אני מבקש עזרה מעוד אנשים בכדי לסכם תאריך . שתייה קרה וחמה + אוגיות אלי. אני אוהב את כולכם, ותחשבו על זה. אנחנו מספיק גדולים כדי להבין אחד את השני.

ג ל ו ב ל

New member
יאללה כבר שיצא עשן לבן

אשתדל להגיע במידה ויתאפשר . מקוה שבאמת ייצא עשן לבן בסופו של מיפגש

sateyes

New member
אסיפה פורומים II

אני פונה לכל אחד ממנהלי הפורומים בבקשה להעביר את הנושא הזה כדביק, עקב חשיבותו הרבה לכל הקהילה שלנו. בקשה נוספת: שכל פורום ימנה נציג משתתף אחד,לטובת ניהול האסיפה, ז"א לארגן את צורת הדיונים וניהולו. אני מבקש שאיש הקשר לא יהיה מזוהה עם הנהלת הפורומים ושתהיה לו גישה לכל 4 הפורומים הקיימים, בשביל לעביר את כל המידע הרלבנטי, כולל אישור משתתפים בין כל הפורומים.

י א

New member
המינוי

אני ממנה את המשתמש "ניר" כנציג הפורום הכחול לסידור עניני האסיפה.

י א

New member
אתה צודק - אכן אתה נתת לו את הכינוי

האם אתה מרשה לי להשתמש בכינוי שנתת לו?

אתה רואה השם הוא שאני נתתי לפורום

ואני חסום . אין לי חסינות ?. כמו שלחברי הכנסת יש חסינות .אנימרשה לך להישתמש בפורום שנתתי את השם

י א

New member
קרמר

אתה יודע כמה פעמים רציתי שתחזור ובקשתי ממך בכל לשון של בקשה שלא תנצל את זה כדי לריב. אז, בבקשה - כנס אם אתה רוצה.

מר י.א. אים אני הייתי היחיד

שמסוכסך איתך ניחה . אבל מקיריאת החומר רק כאן בתפוז כמה זבל שפכו עלך . אז אני לא יחיד שלא מיסתדר איתך . יש עוד גולשים מאוכזבים . לא יודע למה חסמתה אותי ביכלל הפעם .

י א

New member
מה זה משנה למה - העיקר שחסמתי

אני אוהב לחסום אנשים, זה עושה לי כיף... היום אני הולך לחסום את כולם...לכמה שעות...חחח תראה, אם לא היו לי אויבים וכולם היו אוהבים אותי הייתי רוכב על חמור לבן...(אולי שניים)...חחח כך את החיים בקלות...

7eva

New member
אני ארשום הודעה

בקשר לנציג של הפורום שלנו היום. רק לא הבנתי איך אתה רוצה שיהיה נציג של הפורום, וגם "לא מזוה" עם ההנהלה? הרי עם הוא מייצג את הפורום אז הוא כן מזוה עם הנהלה. אחרת זה לא נציגות

redarmy

New member
חבורה של תינוקות יללנים

אפס יחתיכת חתרן בלתי נלאה שכמותך חשבתי שפרשת מכול ענייני הפורומים אתה לא מתבייש אתה רוצה להיות מנהל?לך תלמד עברית באולפנה ותתקן את שגיאות הכתיב שלך כי אתה פשוט מגוחך אם לא הייתי יודע הייתי חושב שאתה בן 10 מקסימום ואתה אדון יא שום מפגש ושום סדנה לא תעזור לך,מנהל לא היית ולעולם לא תהיה אבל דיקטטור אתה כן(אולי תגיש מעומדות לשלטון בעירק?) דרך אגב אני מודה לשנייכם על זה שחיסלתם את הקהילה הקטנה והעלובה של הלווינים בארץ אם לשאר האנשים היה כאן שכל הם היו מחרימים את שניכם לצמיתות מכול פורום שקשור לתחום(אבל כמו שאמרתי אם היה ועד כמה שאני מכיר את האנשים פה אין להם) הערה ההודעה הנ"ל היא חד פעמית(אלא אם כן אני אצטרך להגיב לתגובות המטומטמות של הנ"ל)אין בכוונתי להשתתף יותר בשום פורום ישראלי(תודות כמובן לשניים הנ"ל)

ariels1

New member
איזה בגרות שבע

ממש לא להאמין עד כמה אתה ילדותי לא יכול לקבל ביקורת

sateyes

New member
אסיפת פורומים המשך

טוב חברייה, מה עושים בהמשך? הצעה שלי עומדת עבור כל המעוניין . נכון לעכשיו לא נרתמו הרבה אנשי הקהילה שלנו לרעיון בפורום Livesat המנבהלים דאגו לבצע אינטיפדה לרעיון, אומנם שלא כתבתי שום דבר על איחוד, במגמה ברורה לתת למשתתפי המפגש לדון על כל האופציות. בטפוז אני מרגיש שלו כל כך אכפת להם. אני מציע עם רוצים לנסות להקים ועדה מסדרת לפגישה, קדימה לעבודה כל מי שרוצה לעזור באירגון שיוצר אימי קשר דרך מסר אישי או במסנג'ר sateyes אני מחקה לכם לטובת כולנו.

sateyes

New member
המשך

טוב חברייה, מה עושים בהמשך? הצעה שלי עומדת עבור כל המעוניין . נכון לעכשיו לא נרתמו הרבה אנשי הקהילה שלנו לרעיון בפורום Livesat המנבהלים דאגו לבצע אינטיפדה לרעיון, אומנם שלא כתבתי שום דבר על איחוד, במגמה ברורה לתת למשתתפי המפגש לדון על כל האופציות. בטפוז אני מרגיש שלו כל כך אכפת להם. אני מציע עם רוצים לנסות להקים ועדה מסדרת לפגישה, קדימה לעבודה כל מי שרוצה לעזור באירגון שיוצר אימי קשר דרך מסר אישי או במסנג'ר sateyes אני מחקה לכם לטובת כולנו.

למעלה