אסיפת הורים

ציפי ג

New member
אסיפת הורים

זו הפעם הראשונה שלי בפורום, ורצית לספר לכם על בני הבכור, ועל אסיפת ההורים מליל אמש. ישראל אובחן בהיותו בגן כבעל קשיים במוטוריקה עדינה. טיפול של שנתיים הניב פרות, אבל לא הביא אותו לרמה של ילדים בני גילו. מעת לעת, בבי"ס , ישראל התקשה מאוד, ולא רק בגלל הקשיים במוטוריקה, אלא גם בשל קשיי התארגנות, קשיי רכוז קלים, ומה שהוגדר באבחונים אינטלגנציה ביצועית נמוכה, ביחס לאינצלגנציה גבוהה מאד בדברים אחרים. שנה שעברה שלחנו אותו למורה מתקנת, והוא למד אצלה שנה שלמה, שבסופה החלטנו לא להמשיך עם הלימודים, אלא לתת לו מעט מנוחה. (גם ביוזמתו). אתמול באסיפת הורים, ספר לי המחנך, איך ישראל השתפר משנה שעברה, איך התחזק לו הביטחון העצמי, איך כל ההשקעה העצומה שלו השתלמה בכל תחום. לכל הנמצאים בתחילת הדרך, או באמצעה, רציתי לשתף אתכם, כדי שתדעו שיש עתיד מבטיח אי שם באופק.

שלום ציפי וברוכה הבאה!../images/Emo39.gif

קודם כל לכבוד הוא לי לארח אותך אצלנו בפורום, יופי שהצטרפת! שנית הרשי לי להחמיא לך על הטון האופטימי המשתמע מהודעתך, אנחנו פה כולנו יודעים כמה מאמץ, כמה כאב וכמה משאבים נפשיים עומדים מאחורי הטיפול בילד שצורך תשומת לב מיוחדת, אני מברכת אותך ואת בנך על ההתקדמות והחדשות הטובות ומאחלת לכם שרק חדשות טובות יהיו הדברים שתישמעו (סבתא שלי האלופה יודעת להגיד את זה נפלא גם ביידיש, אני קטונתי
) תודה ששיתפת אותנו וברוך בואך לפורומינו, בתקוה שתמצאי אצלנו פינה חמה! אפרת

למעלה