אסיפת הורים

אלינקה

New member
אסיפת הורים

הינו היום באספת הורים המחנכת שלו אמרה שהוא חיכן ונחמד והתקדם מתחילת השנה הכל היה טוב חוץ מהכתיבה שהוא מתקשה והיא מקווה שיהיה לו יותר קל בהמשך היה כיף לשמוע דברים טובים

../images/Emo106.gif זה תמיד כיף לשמוע דברים טובים...

בקשר לכתיבה, במה הוא מתקשה? בלזכור את האותיות? בלכתוב אותן ממש, מבחינה מוטורית? תשימי לב רק שלא מפספסים איזה משהו...

אלינקה

New member
המורה אומרת שהוא רועד בכתיבה

נחכה עוד קצת מקסימום נגש וב למרפאה בעיסוק

../images/Emo207.gifגם לנו נחת

לא היתה עדיין אסיפת הורים אבל הילד כבר יומיים מבקש שאני אכנס לקרא דברים שכתב בכיתה מסתבר שכשיש שיעור מחשבים חצי כיתה בשיעור מחשבים והחצי השני בהעשרה או משהו דומה ואז הם כותבים סיפורים קצרים לבד הוא רצה שאשמע את 3 הסיפורים שהוא כתב כ"כ הייתי גאה בו !!! בבית אנחנו גם כותבים סיפורים קצרים אבל ביחד ופיתאום ראיתי שהוא בהחלט יכול לבד לנסח, לחשוב על הרעיון, ואפילו השגיאות שלו לא היו כ"כ נוראיות

../images/Emo106.gif יפה מאוד.

אצלינו היא גם כותבת לפעמים כמה משפטים ומחליטה שזה סיפור. ביום שבת האחרון, היא הפעילה את אחותה הגדולה ואת הבן, והם עשו ביחד "טלויזיה". הם לקחו דפים, כתבו משפט על כל דף, ציירו ציור, גילגלו את זה סביב מסרגה, ושמו בקופסת נעליים, כמו שמריצים סרט... יצא גם נחמד, וגם העביר את כל הצהריים בשקט.

גם לנו היתה אסיפה

קצת טיפשי מבחינתי כי אני רואה את המורה כל יום. אז הגעתי ברבע לשבע חיכיתי כמעט שעה (עד שמונה וחמישה) כדי להכנס לשתי דקות ולשמוע שיש לי ילדה מקסימה...

למעלה