אסיפת ביניים

tsvot

New member
אסיפת ביניים

האם אתן נוהגות לערוך אסיפת הורים לפני חנוכה?

קדן

New member
שיחות אישיות

השבוע ערכתי שיחות אישיות עם כל ההורים . אני נוהגת לחלק לי את זב לשני ערבים ובתאום עם ההורים . אניחושבת שהשיחות מאד משמעותיות להורים ולי . יש לי דף עם מעקב אישי על כל ילד וילד ע"פי תחומים מסויימים אם משהי מעוניינת אשמח להדפיס לכן.

קדן

New member
מעקב../images/Emo11.gif

מבחינה רגשית עצמאות/תלות במבוגר----------- הפנמת כללים----------- דחיית סיפוקים--------------- סף תסכול(נמוך,בינוני,גבוה)---------- ביטחון עצמי-------------- מוטוריקה הבנת הוראות------------- גזירה הדבקה------------ אחיזת עיפרון וצבע,עצמת קו------------- התמודדות חברתית------------ חברים קרובים------------ הבעה ,אוצר מילים,תקשורת----------- הכללה והפשטה--------------- יכולת ריכוז במפגש,בקבוצות קטנות---------- בסדנה-------------- בעיות מיוחדות-------- התרשמות כללית--------------

gili111

New member
תודה קדן, וגם ממני טבלת מעקב

אני לא יודעת מאיפה הטבלה, אבל היא במחשב שלי. כנראה מאתר כלשהו

טלגל

New member
תודה קדן וגילי, אני נוהגת לעשות

שיחות הורים אחרי חנוכה, בסוף דצמבר בערך, במחצית השנה. לפני השיחה אני יושבת עם כל ילד ועוברת איתו על תחומים שעדין אינני בטוחה בהם. גם אני מקדישה לכך ערבים לעיתים לפחות 3-4 כיון שכל שיחה היא בערך חצי שעה(בד"כ יותר). זה תיק אבל אני מוצאת שזו הזדמנות נהדרת לשוחח עם ההורים על הרבה תחומים שלא תמיד אנו ערות להם.

למעלה