אסטרטגית מסחר 01/10/2007

אסטרטגית מסחר 01/10/2007

לונדון נפתחה עם פסגה כפולה בשער 0489 ולאחר מכן הצמד ירד עד למתחת לנמוך של הסישן האסיאתי 0438. נר הפריצה רחב כאשר הגבוהה 0453 והנמוך 0425. הנר מכיל נרות בתוכו ולכן נבסס את אסטרטגית המסחר להיום על פריצה של אחד מצדדיו

עדכון - רווח של 38 פיפס

לפי האסטרטגיה של הבוקר, נפתחה פוזיצית שורט. הושג יעד על פי מספר פיבונאצ'י. פתיחת פוזיציה: 0423 סגירת פוזיציה: 0384 רווח בפיפסים: 38 רווח כספי: 380$ המשך יום טוב לכולם

amiro22

New member
יש לך טעות

בתמונה הראשונה אתה שמת קנייה במחיר של 0453 ומכירה במחיר של 0425 ובתמונה השנייה הראתה כאילו זה נכנס לעסקה ב 0425 כלומר נכנס לעסקת sell אבל רואים בברור שלפניי שהוא הגיע ל 0425 היה בר ירוק שהגיע ל 0453 כלומר הכניס אותך לעסקת קנייה אבל אתה התעלמת מזה שזה נכנס לעסקת קנייה והראתה רווח אבל בפועל יש בעסקה הזאת הפסד כואב

יקירי התבלבלת

בתמונה הראשונה הוסבר כי הנר הרחב שהגבוהה שלו הוא 0453 והנמוך 0425 יהווה את האסטרטגיה להיום, פריצה של אחד הצדדים יוציא אל הפועל עסקה. בגרף השני רואים שההתקדמות שהיתה מהגרף הראשון לשני זה רק חזרה כלפי מעל אל עבר רמת 0453, רמת ההתנגדות של הנר הרחב. עסקת השורט נפתחה שנשבר רמת 0425 בשער 0423 .

amiro22

New member
לך יש טעות לא לי

פעם הבאה תציין את נקודת הכניסה לעסקת ביי ונקודת הכניסה לעסקת סל ולפי מה שהראתה נקודת הכניסה לעסקת ביי נתפסה לפניי נקודת הכניסה לעסקת סל אבל פה כולם טמבלים בפורום לא מבינים את זה

amiro22

New member
"החזרה" הזאת לעבר רמת 0453 הכניסה אותך לעסקת

קנייה רואים את זה באופן ברור ששמת שם את הפקודת הקנייה וב 0425 את פקודת המכירה וזה הגיע קודם לנקודת הקנייה

צר לי שאתה מזלזל בגולשי הפורום

בכל מקרה, הבנתי את כוונתך, לעסקת לונג אני שם את שער הכניסה + הספרד, ככה שלא נפתחה פוזיציה לונג המשך שבוע מצויין

הסטופלוס

שלום אביאל עסקה יפה, אבל... נראה שהסטופ ששמת הוא בסביבות 30- כלומר באותו סדר גודל של יעד הרווח (38+). בדר"כ עדיף שהרווח יהיה פי 2 או פי 3 מהסיכון של הסטופ, אחרת יהיה לך קשה מאד להרוויח בטווח הארוך.

השיטה שאני עובד בא מתבססת

על זיהוי המומנטום המתגבש בתחילת המסחר/השעות הראשונות של המסחר בלונדון, ואם אין טרייד שמתפתח אז בפתיחה בניו יורק. היעד נקבע על ידי מספרי פיבונאצ'י ו/או פיבוט פוינט, לרוב, היחס תמיד גדול יותר בטרגט מאשר בסטופ. שיהיה בהצלחה

למעלה