לבלב
שמעת על מזל ירח? שמעת על מזל אופק? אלה ועוד אלמנטים נוספים ומרובים, "מעצבים" את מזל השמש הנוכחי, פלוס או מינוס, אין דיוק. בכל אופן, עקרב ותאומים יכולים להסתדר מצויין, אני חושבת שזה גם תלוי אם זה זכר או נקבה...(לדעתי גבר מזל דגים יסתדר טוב יותר עם בת מזל קשת מאשר ההפך.....ממש לא בדוק, אבל זאת סתם דיעה שלי שמעבר לאסטרולוגיה..) חוץ מזה שאני חושבת שאין לך זכות להגיד לה עם עקרב ותאומים לא מסתדר או כן מסתדר, כי נראה כאילו ממש לא בדקת את תאריכי הלידה שהיא צירפה ופשוט העתקת מהורוסקופ מעריב לנוער.... תחשוב(או תחשבי-אין לי מושג מי זה, מה זה, מי זאת) שמאחוריי ההודעות שאנשים כותבים פה יש חיים ויש משברים....על סמך מה אתה נותן את תשובתך??? וגם את התשובה שלך למטה לבת מזל גדי?! "באופן כללי לגדי יש שנה מצויינת"??? סליחה, אבל זאת אפילו לא אסטרולוגיה! בני מזל דגי, לידיעתך, הם אנושיים....ולכל יצור אנוש יש עליות, תיקולים, מורדות וכ´ו.....אולי תחשוב לפני שאתה מסתמך על כל מה שאתה כותב..כי זה ממש לא אחראי! אתה מטעה אנשים...על סמך שטויות.. אני מציעה בחום(!) לפנות לאינציקלופדיה כרך 15 מונח: אסטרולוגיה..... ותקח אנציקלופדיה מעודכנת... א-י-כ-ו-ת-י-ת