אסטרולוגיה

Miracle Man1

New member
אסטרולוגיה

עד כמה אתם באסטרולוגיה של מזלות בזוגיות? כמה חשיבות אתם נותנים לזה לפני כניסה לקשר או אפילו לפני שמכירים... וסתם אם למישהו בא לספר מתוך נסיון..

אני לא מאמין, גם לא באסטרולוגיה באופן כללי

אני חושב שזה עוד ניסיון מיני רבים, מאוד מובן, של אנשים, לחזות את העתיד לקרות להם ולהסיר באיזה שהוא מובן את אי-הוודאות לגבי הגורל שלהם. יותר מזה - אני לא בטוח שיש פה... נעשו מחקרים מאוד מעניינים בנושא בפסיכולוגיה שאין לי כוח לספר עליהם בהרחבה - אבל הם די הוכיחו שאין מה להתלהב יותר מדי מהורוסקופים למיניהם. אני יכול להפנות אותך למאמרים אם זה מסקרן אותך. ומה דעתך?

אני כן שם לב לזה

כל בוקר בודק את ההורוסקופ היומי ומתייחס לזה לעצמי בלבד. לרוב אני שוכח מה היה רשום כמה דקות אחרי אבל זה תמיד נמצא שם ואני רואה בזה סוג של הכוונה לאותו היום. בזוגיות אני לא בודק הורוסקופ אבל כן מתייחס למזל של הבן אדם מבחינת התאמה אלי, למשל אני יודע שיהיה לי קשה לצאת עם בן מזל תאומים כי לרוב הם היפראקטיבים מידי, משתנים מהר, ולי כמזל גדי זה קשה. איש באמונתו יחיה.

JamesNox

New member
מאד מאד לא.

אני לא מאמין באסטרולוגיה. אין לי מושג מה המזל של בעלי והילדה. אני יודע את שלי רק כי אמרו לי.

סקיוקר

New member
האמת שאני דיי מקפיד

לקרוא את ההורסקופ בסופי שבוע, בעיקר בידיעות שמקוטלג אצלי כ"מהימן" יותר, ובדיוק שניה אחרי שאני קורא את ההורוסקופ אני גם שוכח מה שקראתי. נדיר שאני מתעמק או זוכר את שקראתי...

yosef 30

New member
אני לא נותן על זה דגש בהתחלה

אך לעיתים קרובות בהחלט אפשר לראות על אנשים בעלי מזל כזה או אחר את המאפיינים שכתוב עליהם. מחקרים תמיד יש בכל נושא - ולא משנה איזה מאמר כתבו פסיכולוגי או פסיכואנליטי. תמיד יהיה מאמר אחר שייראה אחרת על כל מאמר כזה או אחר. אני אוהב לקרוא הורוסקופ כשיש לידי עיתון. אני חושב שהמשקל הרבה ביותר הוא במפגש בין שניים והכימיה שנוצרת ביניהם. פגשתי לא מעט בני מזל שונים שהם אנטי למה שבד"כ אומרים על המזלות. אותי זה מעניין לראות שילובים, אבל מי שבאמת רוצה לבדוק כדאי שיעשה מפה אסטרולוגית מדוייקת. יוסף.

בת דודתי אסטרולוגית מקצוענית...אני משתאה

למראה אנשים שמשלמים לה עבור תחזית אצטגנינית כזאת...

האמת? חוצמהידיעה שאני בת מזל תאומים..

זה ממש לא דיבר אליי. אבל אהובתי, חזקה בעניין.. (ובכל זאת הסכימה לצאת איתי למרות שתאומים ודגים זה "לא מתאים"
) היום אני מתעניינת במזלות של אנשים שאני מכירה, בעיקר בשביל לקבל עוד זווית ראיה, אסטרולוגית, אבל כמובן שלא נותנת לזה במה גדולה כל כך, ומעדיפה את ההכרות עם האדם ולא עם המזל..

למעלה