../images/Emo23.gif My beloved SANGYO ../images/Emo25.gif
מפת הלידה שלך, על-אף שאין בה שעה, מאוד מעניינית...
קודם כל, ונוס אצלך בנסיגה. ונוס (נוגה), אלת היופי, האהבה ומשיכת בני המין השני נראה שהחליטה ללכת לאחורה כשנולדת. ונוס רטרוגריידית (נסיגתית) תראה על קושי מסויים בלבטא את אופיו של הכוכב. נראה שמערכות היחסים שלך, איזשהו מקום, הולכות אחורנית ולא מתקדמות לשום מקום. ונוס שמוקפת בהיבטים מאתגרים, במיוחד בהיבט של 30 מעלות לירח (מתח נפשי גבוה, סערת רגשות, אמוציות ללא שליטה). דבר זה מקשה על מערכת יחסים פורייה, במיוחד בגלל שנוגה´לה בחרה לתמקם בשיא הנוחות - בעקרב! מיקום זה לא ממש סימפטי. הוא מקשה על המחזרים לזכות בליבך. הקנאות שלך, או זאת שאת משדרת, מונעת מאנשים להתקרב אלייך, פן יעקצו בארס העקרב. את מאוד סגורה כלפי בני הזוג, ונראה שקשה מאוד לדובב אותך. את צריכה לתת בהם יותר אמון. יש לך חזק נפשי חזק, וקשה לפגוע בך.. כך שבסך הכל אין לך מה לחשוש שמישהו יפגע בך - כי תמימה את לא. וניחנת ביכולת מדהימה להיטהר ממערכות יחסים כושלות. אז נכון שנוגה, שנמצאת ישר מול שבתאי, ומסתכלת לו טוב טוב בעיניים עקרביות חודרות, רוצה - מה לעשות - להתמסד! אבל זה לא יהיה קל! שבתאי כוכב הקשיים, בהיבט של 180 מעלות בהחלט עושה חיים מעניינם. את רואה בבני זוגך אנשים בוגרים ואחראיים ומתמסרת להם בתלותיות - כשהם רוצים עצמאות (שבתאי כוכב מבודד.. לא אוהב ניג´וסים מיותרים). לא רוצה להיות נביא זעם, אבל נוסף על הכל,
כאילו זה לא מספיק , נוגה נמצאת בצמידות חלשה לנפטון - כוכב הבלבול והאשלייה. את מחכה לאביר על הסוס הלבן שעדיין לא הגיע. אז נכון, נוגה עקרבית לא סינדרלה (גם לא שלגייה), ויודעת טוב טוב ש - prince charming קיים רק באגדות.. אבל זה יהרוג אותם להיות רומנטיים מידי פעם?!?! ... (כן! מסתבר
) אני מסכים עם חברייך שאת מרשימה, אינטילגנטית, סקסית ומיוחדת! שילוב מאזניים (טיפה מודגש) ועקרב (הרבה מודגש) נותן מעטה של אישה מאוד מיוחדת, עדינה, אך קשוחה.. מעודנת, אך יודעת מה היא רוצה. תוסיפי לזה צמידות למרקורי וצדק, וקיבלנו מתכון בטוח לשנינות, אינטיליגנציה וחוש הומור במערכות היחסים... אבל בכל זאת לבד... למה?! אמא שלי אמרה תמיד לאחותי העקרבית שהיא תישאר לבד אם היא תמשיך להיות כזו "קשה, כבדה ונקמנית משהו (בתרגום חופשי
)". ואולי זה בדיוק מה שאת צריכה! את באמת בחורה מקסימה - אבל עד שלא תלמדי לאהוב את עצמך - לא תוכלי לאהוב אף אחד אחר. ואולי.. רק אולי.. הגיע הזמן הזה לשחרר את העקרב, שומר הסף של ליבך, שמחזיק קנאות את המפתח.. את יודעת, לשלוח אותו לחופש יומיים שלושה.. ולפתוח את ליבך לאהבה
. זה ישתלם - תאמיני לי
! שלך, שבי