אסטרולוגיה

SANGYO

New member
אסטרולוגיה ../images/Emo35.gif

נולדתי ב- 03/11/1970 . עדיין רווקה - מה לעשות... יש לי מין נטיה להכנס למערכות יחסים לא מוצלחות ולצאת מהן פגועה. אומרים שאני מרשימה ואינטלגנטית, שאני בחורה מיוחדת, סקסית... ובכל זאת - לבד ? WHATR´S WRONG ???

../images/Emo23.gif My beloved SANGYO ../images/Emo25.gif

מפת הלידה שלך, על-אף שאין בה שעה, מאוד מעניינית...
קודם כל, ונוס אצלך בנסיגה. ונוס (נוגה), אלת היופי, האהבה ומשיכת בני המין השני נראה שהחליטה ללכת לאחורה כשנולדת. ונוס רטרוגריידית (נסיגתית) תראה על קושי מסויים בלבטא את אופיו של הכוכב. נראה שמערכות היחסים שלך, איזשהו מקום, הולכות אחורנית ולא מתקדמות לשום מקום. ונוס שמוקפת בהיבטים מאתגרים, במיוחד בהיבט של 30 מעלות לירח (מתח נפשי גבוה, סערת רגשות, אמוציות ללא שליטה). דבר זה מקשה על מערכת יחסים פורייה, במיוחד בגלל שנוגה´לה בחרה לתמקם בשיא הנוחות - בעקרב! מיקום זה לא ממש סימפטי. הוא מקשה על המחזרים לזכות בליבך. הקנאות שלך, או זאת שאת משדרת, מונעת מאנשים להתקרב אלייך, פן יעקצו בארס העקרב. את מאוד סגורה כלפי בני הזוג, ונראה שקשה מאוד לדובב אותך. את צריכה לתת בהם יותר אמון. יש לך חזק נפשי חזק, וקשה לפגוע בך.. כך שבסך הכל אין לך מה לחשוש שמישהו יפגע בך - כי תמימה את לא. וניחנת ביכולת מדהימה להיטהר ממערכות יחסים כושלות. אז נכון שנוגה, שנמצאת ישר מול שבתאי, ומסתכלת לו טוב טוב בעיניים עקרביות חודרות, רוצה - מה לעשות - להתמסד! אבל זה לא יהיה קל! שבתאי כוכב הקשיים, בהיבט של 180 מעלות בהחלט עושה חיים מעניינם. את רואה בבני זוגך אנשים בוגרים ואחראיים ומתמסרת להם בתלותיות - כשהם רוצים עצמאות (שבתאי כוכב מבודד.. לא אוהב ניג´וסים מיותרים). לא רוצה להיות נביא זעם, אבל נוסף על הכל, כאילו זה לא מספיק , נוגה נמצאת בצמידות חלשה לנפטון - כוכב הבלבול והאשלייה. את מחכה לאביר על הסוס הלבן שעדיין לא הגיע. אז נכון, נוגה עקרבית לא סינדרלה (גם לא שלגייה), ויודעת טוב טוב ש - prince charming קיים רק באגדות.. אבל זה יהרוג אותם להיות רומנטיים מידי פעם?!?! ... (כן! מסתבר
) אני מסכים עם חברייך שאת מרשימה, אינטילגנטית, סקסית ומיוחדת! שילוב מאזניים (טיפה מודגש) ועקרב (הרבה מודגש) נותן מעטה של אישה מאוד מיוחדת, עדינה, אך קשוחה.. מעודנת, אך יודעת מה היא רוצה. תוסיפי לזה צמידות למרקורי וצדק, וקיבלנו מתכון בטוח לשנינות, אינטיליגנציה וחוש הומור במערכות היחסים... אבל בכל זאת לבד... למה?! אמא שלי אמרה תמיד לאחותי העקרבית שהיא תישאר לבד אם היא תמשיך להיות כזו "קשה, כבדה ונקמנית משהו (בתרגום חופשי
)". ואולי זה בדיוק מה שאת צריכה! את באמת בחורה מקסימה - אבל עד שלא תלמדי לאהוב את עצמך - לא תוכלי לאהוב אף אחד אחר. ואולי.. רק אולי.. הגיע הזמן הזה לשחרר את העקרב, שומר הסף של ליבך, שמחזיק קנאות את המפתח.. את יודעת, לשלוח אותו לחופש יומיים שלושה.. ולפתוח את ליבך לאהבה
. זה ישתלם - תאמיני לי
! שלך, שבי

epitaph

New member
שבי...

אתה מסוגל לעשות את זה לאחרים אבל לי לא? (אני נשמע כמו אישתך...).

בשבילך אני רוצה לעשות הרבה יותר ../images/Emo8.gif

באמת שאין לי זמן.. אבל מידי פעם אני נסחף קצת... מצטער.. אבל בקרוב אני מבטיח לתת לך את כל הנשמה בניתוח המפה שלך..! אני רק הולך לחפש לי קצת זמן פנוי..
שלך, שבי

epitaph

New member
אתה נחמד../images/Emo13.gif

אתה רוצה לעשות יותר בשבילי?...אני מסמיק כאן
...יותר אני לא אלחץ עליך בקשר לזה,תעשה את זה כשיהיה לך זמן...

epitaph ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

תשמע, עכשיו הגזמת... קודם אתה נשמע כמו אישתו של שבי -
ואחר כך אתה נשמע כמו אחד שרוצה להגשים פנטזיה של אישה
תחליט
לילך

שבתאי ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

מגיע לך את כל זה ועוד... תודה על התשובה זה שאתה מנסה בחמדותך לעודד, זאת לא היתה כוונתי בשאלות שלי אני לא מבינה כל כך, לא ב -
ולא ב -
, אבל יש לי המון שאלות, כמו למה זה טוב לדעת את הדברים האלה, ומה זה אומר "אני מבין ומתעסק באסטרולוגיה? מה כן אתה יודע שאני לא יודעת??? ושוב -
וכל מה שתרצה! ב -
ואולי גם נגיע למצב של -
כי מי כמוך יודע שהכל יכול להיות. לילך

קבלי ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo24.gif ו- ../images/Emo25.gif בחזרה ../images/Emo3.gif

התשובות שלי לא נועדו לעודד אותך. הם נועדו לענות על שאלותייך - ואם תפסתי שתי ציפורים במכה - והצלחתי גם לשמח אותך - מה טוב!
מה אני יודע שאת לא יודעת? ובכן.. את יודעת לקרוא אנשים כמו ספר? את מצליחה להבין את מניעיהם הנסתרים יותר? את הסיבות לפעולות האלו והאחרות שלהם?... יכול להיות שכן... אבל האסטרולוגיה עוזרת לך להבין את התתפתחות שלך, ועוזרת לך להבין את הייעוד שלך בחיים אלו. תודי שזה מעניין! וקחי
וכל מה שתרצי בחזרה! ובקשר ל-
ו-
- תצטרכי לחכות לי שנה... אני עדיין בגיל "פלילי" בשבילך..
כל טוב, שבי

ELY

New member
אז מה???

כבר קרה כמה פעמים שאנסתי נערים בגילך
ואם מדברים על התפתחות כתוצאה מאסטרולוגיה אז אני אגיד שהאינטואציה שלי התפתחה מאוד... בזמן האחרון אני מנחשת לפי פנים!! לפי פנים!! את המזל של כמה אנשים (אבל לא את האופק), טוב נו, אני לא יכולה לנחש את הכל אבל קרה שניחשתי כמה אנשים והאופי שלהם ואחר כך התברר שצדקתי
ומאז שהתחלתי להתעניין אני חושבת על הדברים האלו וזה יכול מאוד לעזור בחיים, לדעת עם מי יש לך עסק כשאתה פוגש מישהו... למרות שלפעמים אני לא מדברת בפורום, אני קוראת פה כל מילה איך באמת אפשר לפספס?? אני רוצה למסור לכולכם שבת שלום, וימים טובים, ואור ואהבה

פעמיים אנסת נערים בגילי?

יש משהו שאת רוצה לספר לנו, תאומה חמודה
שבת שלום, ימים טובים ואור שפע ואהבה... גם לך
שלך, שבי

epitaph

New member
כבר אנסת נערים בגילנו?

מממ...מעניין,יש אפשרות שאני אוכל לבקוש אותך מתי שהוא?

epitaph

New member
אלוהים אני דיסלקט...

התכוונתי לפגוש...בכול מקרה שבת שלום גם לך L&L (ככה רושמים את זה?)

../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

קודם כל שבי, אין לי ספק שאסטרולוגיה זה דבר מעניין מאוד כי אחרת לא היתי פה! אבל אתה אומר שבאסטרולוגיה אתה יכול להבין את הבן אדם, וזה לא עוזר לי, כי אני בן אדם דיי נורמאלי, ומבינה בני אדם אחרים בלי שה -
יגידו לי איך לעשות את זה. אבל לא שאני מזלזלת, להיפך!!! שלא תבין לא נכון. ובכל זאת אני רוצה לדעת למה זה יכול לעזור לי אם אני אלמד את זה, למרות שלא מזיק ללמוד שום דבר בחיים (שאת זה אני עושה בלי שתגיד לי - בכל אופן מנסה) ומה זה בכלל מזל אופק??? (סליחה על הבורות) ובקשר ל -
- אני לא דיברתי על
בסך הכל
, ואם אתה עדיין קטין, אז יש גם רדבול, וstc שזה גם אחלה, או אפילו מיץ תפוזים... ב -
לילך ן -
מכל ה -

ELY

New member
תזמיני אותו למיץ ../images/Emo43.gif ים

הוא עדיין קטן בשביל וודקה

ELY ../images/Emo41.gif ../images/Emo29.gif

כמה פעמים באמת אנסת נערים בגילו??? לא יפה להודות באשמה בפורום כזה, עוד יעצרו אותך...
שבת שלום לכולם לילך

ELY

New member
רבותי...

בצחוק, לא אנסתי... אם כי הם דורשים את זה L&L ELY

למעלה