אסטרודק??

TTמאניה

New member
אסטרודק??

זה הספוג בחלק האחורי של הגלשן שעוזר בגלישה??? אתמול הסתובבתי בנהריה בחנויות גלישה וכלום! מישהוא רוצה למכור גלשן למתחילים 1.98 או גדול יותר??? פנייה למסרים!

אתה מהפורום של החגבים כנס אחי...

אסטרודק משמש כגריפ כמו השעווה שמורחים רק בקצה הגלשן יש ששמים אסטרודק גם מקדימה(איפה שמורחים שעווה)אבל אז חייבים לגלוש עם לייקרה אחרת משתפשפת הבטן! בדקת באקסטרים בנהריה?! אחי תן קפיצה לחיפה יש כמה חנויות גלישה שבטוח תמצא משהו טוב: אינטר סרף בקניון קסטרא(שווה בהחלט קפיצה) סרפרס פארדייז(לא מכיר כך כך) רוזן אנד מינץ(מחזיקים איילנד סטייל) קיצקץ תן קפיצה לחיפה... בקשר לגלשן משומש קח טיפ מועיל תמיד עדיף לקנות בחופים מאשר בחנויות גלישה... יש בנהריה גולשים(חוף סוקולוב,בצת) גלשן ראשון מעל 500-600 חבל על הכסף ,הלימיט שלך צריך להיות 500 ככה מה הגובה שלך?

resh0

New member
לא בדיוק.

"אסטרודק" זאת חברה שמייצרת גריפים לגלשנים, אני בספק באם החברה הזאת עוד קיימת. מדובר במין "טאבו" כזה, בדיוק כפי שאנו קוראים לרכב שטח - ג'יפ.

TTמאניה

New member
צודק

אני בד"כ רוכב שטח אבל אני גם עושה סנובורד. אחרי חופשת גלישה בקוסטה ריקה חיכיתי לרגע שאני אחזור לגלוש. הייתי באקסטרים ואין להם משהו רציני בשבילי. אני 183 על 76 קג ואני רוצה גלשן "קצר" באורך 195 או יותר גדול עדיף אפילו 7FEET . היום אני אסע לחיפה לטייל בחנויות. אני לא מכיר אף גולש מהים.... ו500 שח לגלשן בהתחלה נראה לי סביר.

damianpe

New member
חנויות נהרייה!

אני גולש בסוקולוב וליד יש את החנות רוזן אנד מינץ, ויש שם אסטרודקים של IS!!!

למעלה