אסטמה......

אסטמה......

לאחי יש אסטמה.....לא רצינית והוא בן 16 וצורך משאף מדי פעם לעיתים ממש רחוקות.. רציתי לדעת אם יש איזה אתר שבו אני אוכל לראות כל מיני דרכים לריפוי המחלה.ואם בכלל ניתן לרפא אותה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן...כדי להגיע לפרופיל קרבי בצבא. תודה מראש

m_katzmann

New member
הפגת מתחים

היי רועי, חלק גדול מהילדים שחולים באסטמה בגיל ההתבגרות, עם הצמיחה והבטחון העצמי מבריאים ממצב זה. האם אחיך סובל מאסטמה כבר הרבה זמן? הבן שלי סבל מאסטמה קשה עד גיל 16 בערך. ןאז כנגד כל הציפיות החליט למגר את האסטמה בדרך הכי פחות הגיונית. הוא זרק את כל המשאפים והחל לרוץ. ובמרוץ הזה הוא ניצח. דרכים לריפוי: הרפיות. איזון. הפגת מתחים תזונה תומכת כגון:אגוזי מלך,משמשים,מי תאנים,דלעת ושום. וכמובן טיפול על רקע רגשי:קנסיולוגיה, פרחי באך, תרפייה בצבע וצליל וכו. מאיה

אסטמה

ישנן שיטות אלטרנטיביות לריפוי המחלה אבל לפני כן צריך לאבחן את הכשל בגוף הגורם למחלה. המשאפים הם טובים בטוח הקצר הם מכילים סטרואידים העלולים לגרום להתמכרות הגוף פנה ישירות אלי ותיענה

אסטמה..

רועי יקר, ראשית מטפל שיבטיח לך החלמה מהירה הוא נאיבי או שרלטן , החלמה אפשרית אבל היא אינה מובטחת - צריך להתחיל טיפול ולראות כיצד הגוף מגיב לטיפול.. ישנם כאלה המחלימים לגמרי ישנם כאלה שלומדים להתמודד עם הקוצר הקל שנשאר להם ללא משאף ושינם כאלה שאנו מצליחים רק לצמצם את כמות ההתקפים ולהפית מעוצמתם..בכלל בראיה הסינית שיקום מלא של הראות ( לדג. ניקוי הראות אחרי הפסקת עישון או נטילת ונטולין וכד´) הינו רק לאחר 7 שנים .. בכל מקרה אני מכירה תוצאות יפות בטיפול ע"י דיקור וצמחי מרפא, שווה לנסות. בהצלחה והרבה בריאות יעל

בנוסף לכך רועי יש מצבים של ´חנק´

תחושה שחונקים אותך או בבית או בבית ספר או בעבודה. אם האסטמה איננה מולדת אפשר שזו הסיבה ובעיה כזו שנוצרה מטראומה אפשר לשחרר באמצעות שיטת שחרור הולוגרמות מגנטיות - תוכל למצוא על השיטה בפורום פסיכולוגיה אלטרנטיבית, יחד עם הסברים לשאלות על כל מיני נושאים, כתובת הפורטל מצ"ב. מנסיוני בעבר היו כמה אנשים שסבלו מאסטמה ועשו לעצמם מסג´ עם שמני האורה סומא, השילוב של ירוק עם תורכיז והונח להם - לא רפא אלא נרגע וההתקפות התמתנו או הופיעו במחקי זמן ארוכים יותר. לתשומת לבך השימוש באורה סומא איננו בגדר המלצה רפואית אך אני משתפת אותך בנסיונם של אחרים, בין השאר תלמידה שלי לאורה סומא שהשתמשה עבור ביתה, תלמידה אחרת שהשתמשה בו עבור בנה וגם כמה מאובחנים שהגעו אלךי במשך השנים. שבוע טוב ובריאות מלאה, אסתיה.

תודה רבה .......

לכולכם על התשובות המהירות . ועוד משהו קטן ליעל....פרטי בבקשה יותר על הטיפול בצמחי מרפא. בברכה ותודה מראש רועי......

soulbird

New member
שלום רב

אני אסטמתית הרבה מאוד שנים . לוקחת משאפים וגם מטופלת על ידי הומיופאטית שהיא גם רופאה רגילה. אני גם שוחה ומקפידה לעשות ספורט (שחיה מפתחת את הראות ) . לוקחת את המשאף שלי לכל מקום. יום טוב אני

soulbird

New member
והינה הסיבה שרציתי לפתוח פורום

תמיחה לאסטמאתים (חולי אסטמה) יום טוב אני

למעלה