אסטמה

E87 האחת

New member
אסטמה

שלום לכם אני אסמטית מלידה כבר בת 22 נמאס לי מאנלציות וממשאפים וכמו שאתם בטח יודעים עונת המעבר זה הסבל של החיים... עשיתי בדיקת אלרגיה ואני לא אלרגית לכלום (מה שחריג אצל אסמטים) זהו!נמאס לי מהפואה הקונבנציונאלית! נמאס לי מההשפעות של כל זה... רוצה משהו אחר... אשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי להתחיל את התהליך הזה ולהסביר לי כמה דברים.... כמו מה ההבדל (אם יש) בין רפואה אלטרנטיבית לרפואה משלימה?איזה סוג של רפואה אלטרנטיבית מומלץ לאסמטים?מה המחיר של כל זה?האם הקופת חולים שלי (כללית) מציעה לי משהו?האם אני צריכה לשתף את הרופאת משפחה שלי בהחלטה זו?(אני מפחדת שהיא תדחוף לי שוב משאפים ודברים)....אמממ זהו בנתיים השאלות ההתחלטיות שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי....

hal767

New member
המלצתי היא טיפול שורש בגורם הבעיה

זה נותן סיכוי גדול לרפא את הגוף. אכן הרפואה הקונבנציונאלית עוסקת בטיפול בסימפטומים של הבעיה באמצעות משאפים ותרופות מזיקות אחרות. מאחר ואין עיסוק בגורם הבעיה, היא הופכת לכרונית. הרפואה הטבעונית ההייג'יניסטית רואה באסטמה תוצאה של הבעיה וגם ניסיון של הגוף לרפא את עצמו. גורמי הבעיה הם זהום פנימי שמקורות רבים לו. חלקם סביבתיים, חלקם תזונתיים, חלקם מנטליים וישנם גם אחרים. המחלה היא ניסיון של הגוף לסלק חומרים מזהמים אלה באמצעות מערכת הנשימה. כשהבעיה נמשכת זמן רב וגורמיה אינם מסולקים, היא הופכת לאסתמה. מה שהיה בהתחלה נזלת, שיעול, ליחה, כאב גרון וכד', מתפתח כתוצאה מההזנחה לאסתמה. טיהור הגוף מהחומרים המזהמים יהווה חלק חשוב מדרך הריפוי. זה נעשה באמצעות תזונה טבעית אורגנית מתאימה, נשימה נכונה וקיום אורח חיים נכון. אלו הם תנאים שהגוף צריך כדי שיוכל לפעול בכיוון של ריפוי עצמי. ניתן להעזר גם בעיסוי רפואי, רפלקסולוגיה, הפעלה גופנית מתאימה, הרפיה וכד' כדי לייעל ולזרז את תהליך הריפוי. לסיכום, אין לי להציע תרופת פלא, אלא תזונה ודרך חיים נכונים שיאפשרו לגוף לרפא את עצמו.

hal767

New member
טיפולי המגע אינם בסיס הטיפול

הם בונוס מומלץ. לא מכריחים אם לא רוצים. הומאופתיה אינה גישה המומלצת ע"י הרפואה הטבעונית מסיבות שונות. לא אפרט כדי לחסוך לי ויכוחים ארוכים עם אלה שדוגלים בשיטה. כפי שציינתי, אני בעד טיפול שורש בבעיה. אני נגד קיצורי הדרך למינייהם.

E87 האחת

New member
hal767 קראתי את הקישורים והתרשמתי מאוד

האם תוכל להפנות אותי למתמחה בריפוי טיבעי בראשון לציון?(או הסביבה)

ינוקא1

New member
היי.

רפואה אלטרנטיבית\משלימה היא שם כולל להמון סוגי רפואות. יש מטפלים דרך תזונה , יש המטפלים דרך אנרגיות , יש המטפלים ברפואה סינית (דיקור צמחים , למשל) יש המטפלים במגע , יש המטפלים דרך כף הרגל (רפלקסולוגיה) דרך כף היד ,יש דרך הבטן והרשימה עוד ארוכה ארוכה. יש המון שיטות והמון מטפלים. בכל השיטות ישנן הצלחות , ובכל השיטות ישנן גם חוסר הצלחות. מה שחשוב לדעתי זה ללכת למטפל או מטפלת שאת מרגישה איתם נוח. זה כמעט כמו לצאת לדייט - לשים לב להרגשה שלך בזמן הטיפול ואחריו ולהחליט האם זה מתאים. את צריכה לידע את הרופא המטפל אם יש חשש לסתירה בין הטיפולים - בעיקר אם את נוטלת חומרים כלשהם (צמחים וכדומה). אם את עוברת טיפול באנרגיות , דיקור או עיסוי את יכולה ליידע , אבל זה לא קריטי. לי אישית באסטמה הצלחות יפות , בעיקר בעזרת ביואנרגיה ודיקור. אני גר ביבנה , ואם תרצי יש טלפון למטה.

למעלה