אסטמה של העור
שלום רב, אנני יודע האם לענות בלשון זכר או נקבה, מאחר ו.. לכן אם אני טועה אבקש את סליחתך מראש. שאלה חשובה ביותר נשאלת כאן, ותשובתי מניסיון וחקר הנושא מזה מספר שנים: לא ניתן לטפל באסטמה של העור ע"י רפואה אלטרנטיבית, ולא משנה לאיזו דציפלינה נפנה. היחידים שחושבים שהם יודעים לטפל במחלה זו, כמו בכל מחלה אחרת עלי אדמות, הם הרופאים בעל תואר MD ומטפלים שרלטנים למינהם. הרפואה המשלימה או הרפואה האלטרנטיבית יודעת כיצד ל'תקן' אנשים, היא מבינה מהו מקור הקלקול הרוחני של האדם, וע"י אותו 'תיקון' רוחני, כוחות הריפוי של האדם ירפאו אותו, אם האדם כמובן רוצה לרפא את עצמו. אולי זה ישמע פילוסופי או פלצני מעט (סליחה על צורת הביטוי), אך אין מה לעשות, זאת האמת. ואם רוצים דוגמא למה שאני כותב אז, אתה כותב כי הבעיה היא אסטמה של העור, ואתה רוצה טיפול באסטמה של העור, אז אני מוכן לשלוח לך את כתובתי בבית, ותשלח לי את האסטמה של העור בדואר ואני אטפל בה. לכן, אם האדם הסובל מאסטמה של העור מעוניין לעזור לעצמו, הדרך הנכונה והמקצועית ביותר לעשות זאת, היא ע"י פנייה אישית למטפל ולהתחיל בטיפול רציני ומקצועי, ויש לדעת כי הטיפול יכול להימשך שנים. רפואה שלמה שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.