אסטמה של העור

nimi83

New member
אסטמה של העור

שלום לכולם שמי הוא דנה ואני בת 22 בצעירותי היו לי בעיות בריאותיות למכביר שהתחילו עם שוני בסוג הדם ביני לבין אימי וכן מגוון של בעיות שליוו את ההתפתחות שלי. אחת מהן היא ככול הנראה אסטמה של העור שבאה לידי ביטוי במעיין נקודות אדמומיות תחת העור, זה נראה כאילו בבסיסי השערות ישנה איזה תגובה אלרגית דמוית דלקת מקומית. הדבר נמצא בעיקר על הזרועות שלי מעל המרפק בחלק האחורי של היד ומאוד מפריע לי אסטטית. ממחקר שעשיתי עולה שככול הנראה מדובר בתגובה אלרגית של הגוף שמפתח דלקת ככול הנראה שלא לצורך והרי הבעיה. מצורפת תמונה של היד שלי. רציתי לדעת אם יש הצעות לטיפול בואתן נקודות אדומות ובכלל מה כיון הטיפול, האם ליבש את העור אל ללחח אותו וכן האם נוגדי דלקות הם משהו שאפשר להשתמש בו במקרים שכאלו. ושאלה נוספת האם ישנם קרמים מומלצים והם הכיון הוא באמת נוגדי דלקת או אנטיספטים למינהם? רק כדי להבהיר- אני לא הולכת לרוץ ולהרכיב לעצמי טיפול אלא יותר מעונינת פשוט להבין קצת יותר את דרכי הפעולה האפשריות, אני שוקלת גם רפואה המערבת צמחים ותזונה. אני אודה לכל מי שיכול לעזור ו או לתרום מהידע שלו בנושא דנה

קרטוזיס פילאריס

שלום רב, לא ניתן להתרשם בצרה טובה מהתמונה שלחת , יתכן שאת מתכוונת לקרטוזיס פילאריס - שכיח למצוא נגעים אלו באספקט החיצוני של הזרועות. לעיתים גם במקומות נוספים ככגון ירכיים , רגליים, עכוזים ועוד. באופן די נדיר הם נמצאים גם בפנים. מדובר בתופעה שכיחה מאד . ניתן לעזור בעזרת טיפולים מקומיים שונים אך לא ניתן להעלים לגמרי את הנגעים נסי למרוח cream U-LACTIN (קונים בבית מרקחת ללא מרשם) בברכה. ד"ר קובי פסח

למעלה