אסטמה וצילום רחם
מזמן לא נכנסתי... לקחתי לי הפסקה כי הייתי צריכה לקחת גלולות למניעת הריון כדי לדכא ציסטה ולהמשיך טיפול חדש... אז זהו, הסתיימה החבילה, הייתי באילת ובים-המלח. עשיתי מסאג´ים ונהנתי!!! עכשיו אני במחזור ומקווה שזו הפעם האחרונה למשך 9 חודשים שאראה אותו... אני אמורה להתחיל טיפול חדש. הקודם היה עם גונל F, כוריגון והזרעה - ולא הצליח...
בינתיים ביקש הרופא שאני אעשה צילום רחם. במרפאת הנשים לא הסכימו לקבל אותי כי יש לי אסטמה. אני לוקחת משאפים כל ערב, לפני השינה. יש לי ממש אסטמה קלה ובקושי יש לי התקפי קוצר נשימה. בקיצור - הפנו אותי לבית-חולים לניאדו. האם מישהי עשתה שם פעם צילום רחם??? הם דורשים שאקח 3 טבליות של 40 מ"ג PREDNISONE. אחת 13 שעות לפני הטיפול, אחת 7 ש´ לפני ועוד אחת שעה לפני. האם משהי נתקלה בפרוצדורה הזו? מהו הכדור הזה? האם יש תופעות לוואי? התחלתי קצת לרעוד מפחד. כתוב שם שיכולה להיות הסתבכות, זה נדיר אמנם מאוד, אבל אפילו יכולה לגרום למוות
. הם לא מוכנים שבעלי ייכנס איתי לטיפול בשום אופן
. מה אתן אומרות?? כשניסיתי לשאול את המזכירות של ביה"ח אז גם לא היה להן סבלנות לענות לי וגם הן לא הבינו בדיוק לגבי התרופות שלי. שם נתנו לי לקחת
מזמן לא נכנסתי... לקחתי לי הפסקה כי הייתי צריכה לקחת גלולות למניעת הריון כדי לדכא ציסטה ולהמשיך טיפול חדש... אז זהו, הסתיימה החבילה, הייתי באילת ובים-המלח. עשיתי מסאג´ים ונהנתי!!! עכשיו אני במחזור ומקווה שזו הפעם האחרונה למשך 9 חודשים שאראה אותו... אני אמורה להתחיל טיפול חדש. הקודם היה עם גונל F, כוריגון והזרעה - ולא הצליח...