אסטו ועייפות

אסטו ועייפות

אני נוטלת 10 מ"ג של אסטו מזה כחודש, כשבימים הקרובים אעלה את המינון ל-15 מ"ג (בהוראת הרופא, כמובן). נאמר לי שהעייפות חולפת, אך נדמה שזה לא המצב. אני מרגישה תשושה לגמרי לאחר יום עבודה של שמונה שעות, ובעצם מקדישה את שארית זמני לשינה ומנוחה. אני נפגשת עם הרופאה רק בעוד חודש וחצי, ולא בא לי לבזבז את כל הזמן הזה בשינה. לדעתכם וע"פ ניסיונכם, כדאי להקדים את הפגישה או שבאמת אפשרי שהעייפות תחלוף לה? שבוע טוב וחג שמח,

Gameboy4

New member
לתת הזדמנות לתרופה

אני חושב שכדאי שתתני הזדמנות לראות אם התופעת לוואי הזו חולפת. ובעיקר כדאי לבדוק סיבות נוספות לעייפות, למשל אם את עובדת במשמרות לילה אז אולי השינה שלך ביום לא עמוקה כל כך בגלל רעשים מבחוץ ורעשים של בני המשפחה, או שאת אולי לא יושנת מספיק או שיש לך חוסר בברזל או ויטמין B12 או תת תפקוד של בלוטת התריס. האם העייפות הייתה קודם לנטילת האסטו?

hen887

New member
שלום לקיסם...

שלום לך! אסטו אכן יכולה לגרום לעייפות, חוסר באנרגיה. גם אני לוקח אסטו וסבלתי מעייפות. אחרי חודש של טיפול הגוף שלך עדיין לא התרגל מספיק לתרופה ויש סיכוי שהעייפות תעבור בהמשך. אצלי לפחות, העייפות פחתה עם הזמן אבל עדיין הייתה בעוצמה נמוכה יותר. כך שייתכן שהעייפות תפחת לאט לאט. לדעתי, כדאי לך להמשיך ולחכות לפגישה הבאה עם הרופאה כדי לבדוק איך התרופה תשפיע על הערנות בהמשך. בהצלחה! חן.

תודה

המחסור באנרגיה משבש לי את החיים. אני שמחה שאני כבר לא כ"כ רוצה למות, אבל חשבתי שבשלב הזה של הטיפול כבר אהיה פעילה יותר ואקדם את החיים שלי לכיוון הרצוי. אתה מרגיש שאתה פעיל הודות לתרופה? בסה"כ, זוהי מטרתה של התרופה.

אמא11

New member
היי וערב טוב../images/Emo13.gif

גם אני חושבת, כמו גיימבוי, שכדאי לגשת לרופא המשפחה ולבקש בדיקת דם על מנת לוודא שהעייפות אינה כתוצאה מחוסר בברזל וכד'. אני חושבת שחודש זה קצת גבולי ואולי כדאי לחכות עוד כמה ימים לפני שתנסי להקדים את הפגישה עם הרופאה. יתכן ובכמה ימים האלה תרגישי שינוי. האם את לוקחת את הכדור בבוקר או בערב? שתהיה לך שנה טובה והצלחה בטיפול תמי

כבר אספתי את ההפניה מהרופא :)

אני נוטלת את הכדור בערב, כשסוכם עם הרופאה ששבוע לאחר העלאת המינון אעביר את זה לבוקר. תודה רבה ושנה טובה גם לך,

כוכב1232

New member
לקיסם איזה סוג תרופה זה אסטו

פעם ראשונה שאני שומעת על התרופה יש לה גם שם אחר?

למעלה