אסותא- טיפולי IVF

rozi3

New member
אסותא- טיפולי IVF

שלום בנות , בגלל 2 כשלונות במדיקל סנטר הרופא שלנו החליט שמשנים מקום אז אולי גם משנים מזל והפעם נעשה את IVF 3 באסותא. רציתי לדעת מכם מה אתם חושבות על מרפאת הפוריות שם ועל הצוות? מעולם לא הייתי שם בטיפול ולכן חשוב לי לשמוע עצות.

sab sab

New member
אשמח גם כן לקבל משוב מכן!! אני גם

"בוגרת " המדיקל ומשנה גם מקום וגם רופא...ומצטרפת לאסותא. האם מבצעים שאיבות/החזרות גם בשבתות וחגים אם צריך? לפי מה שקראתי בעבר , מחלקת ה IVF של אסותא די דומה לבית-חולים ציבורי באשר העומס הרב במחלקה ,חוסר הגמישות בבדיקות דם ( עד 8:00 בבוקר??) ןU.S . גם מדאיגה אותי מאוד העובדה שלא ניתן לתפוס את האחיות בטלפון: אז מה אתן עושות כש צריך לקבל תשובות של בדיקות או כאשר יש לכן שאלה?? אני מאוד שמחה להמשיך במקום חדש אבל קצת חוששת
לך רוזי ולכל הבנות שמחליפות מקום, אני מאחלת לכולנו שגם מזלנו
ישתנה

סביון1

New member
מבצעים החזרות גם בשבתות וחגים

ובדיקות דם ו-US למיטב ידיעתי עושים עד 9:00 וביום שישי עד 8:30 אם את הולכת לרופא פרטי אז את מתקשרת ישר אליו לתשובות ואם לא - את מנג'סת בטלפון. אם האחיות לא עונות מתקשרים למחלקה ומבקשים עזרה. ומאחלת גם - משנה מקום משנה מזל

שרון321

New member
הנסיון שלי באסותא

הם מאד עסוקים. תנועה בלתי פוסקת של בנות היוצאות ונכנסות מחדרי הטיפול. אבל, אצלי פרופ' דור קבע את הפרוטוקול, לב-רן ביצע את השאיבה ומשיח עשה את ההחזרה. חוץ מזה, האחיות מאד נחמדות. בקיצור, לא תקבלי יחס של האחת והיחידה אבל תהיי בידיים טובות.

טיפטיפ29

New member
אני מטופלת חלקית באסותא

כלומר, אני עושה רק שאיבות והחזרות שם, את בדיקות הדם והמעקב אני עושה בקופ"ח ואצל הרופא שלי. הם מאד נחמדים שם, מקצועיים, דיסקרטים, אני התרשמתי מאד לטובה. בהצלחה!!!

למעלה