אסותא בעד ונגד

spirl2

New member
אסותא בעד ונגד

הי לכן. למי יש נסיון עם בית חולים אסותא? אתן ממליצות לא ממליצות? לאיכילוב אני לא חוזרת ולא יכולה להרשות לעצמי פרטי כרגע

השואלת14

New member
בי"ח נהדר, מנוסה לצערי גם מעבר לטיפולי פוריות

והם מאורגנים ונעימים וכמובן מקצועיים.
את מוזמנת לשאול מה שבא לך

spirl2

New member
תודה לכן. זה הרגיש פתאום מסובך

באיכילוב הפרוצדורה היתה לי פשוטה.. אני מתלבטת אם לפספס את החודש הזה וללכת לאסותא ראשון שזה יותר קרוב לי (אני לבד ואיני ניידת), או ללכת לתל אביב. מה דעתכן? אם זה משנה משהו אני מבוטחת מכבי

בלונזית

New member
מכבי

במכבי יש לך אפשרות נהדרת לקחת רופא מהקופה כמו ברקוביץ, ויסמן וכיוצב ולעשות עם אחד מהם ( היינו עם רופא אחד קבוע) את הטיפול באסותא ראשל״צ לטעמי זה הפתרון הכי טוב

spirl2

New member
זה מה שהבנתי ושמחתי אבל לצערי

לא נתנו לי מענה במוקד זימון של מכבי. אמרו לי שזה לא התהליך ורק באסותא יקבעו לי לרופאים של אסותא. יש לך את הרשימה של הרופאים שעובדים במכבי ואסותא ראשלצ? ו.. האם סביר שיהיה לי תור ממש קרוב?

Rמחכה7

New member
את לא מזמינה דרך הקופה אלא דרך הרופא...

אין לי מושג איך זה עובד עם ויסמן
אבל בכל אופן עם ברקוביץ, את קובעת אצלו תור (דרך המזכירה שלו)
ומגיעה אליו למרפאה (הוא מקבל בגבעת שמואל) עם כרטיס של הקופה.
ההתנהלות לאורך כל התהליך היא מולו (הנחיות בSMS)
בדיקות דם את עושה בקופה (או באסותא) וא.ס. אצלו (בשעות הערב והלילה- קחי בחשבון, אם את לא ניידת, זה יכול להקשות)
&nbsp
שאיבות והחזרות הוא עושה באסותא ראשון (את כל הטיפול בניירת מול אסותא ראשון את עושה דרכו, הוא שולח את הבקשה לאישור וכו', את מגיעה ביום של השאיבה עם טופס 17 ותשלום - בהנחה שדברים לא השתנו בשנתיים האחרונות

&nbsp
אין לי מושג איך זה עובד דרך ויסמן
אבל מאמינה שפחות או יותר אותו דבר (כלומר, קביעת התור היא ישירות לרופא)
&nbsp
&nbsp

spirl2

New member
תודה רבה. יודעת אלו עוד רופאים עובדים שם?

גבעת שמואל באמת יהיה לי בעייתי. ולוייסמן אני לא מצליחה למצוא מספר טלפון עדכני עם מענה

justa24girl

New member
אם זה עדיין רלוונטי

אני עוברת את הטיפולים באסותא דרך מכבי אצל ד"ר אמיר רבהון הוא מקבל במודיעין במרפאה מדהימה שהפכה להיות כמו הבית השני שלי (לצערי לא בנסיבות משמחות במיוחד) ... גם דר רבהון הוא רופא מדהים ונחמד מאוד, קשוב מאוד, גמיש מאוד ואיש שיחה (בנושאים הרלוונטיים) טוב מאוד .. אז אני ממליצה לך עליו בחום!!!
בנוסף באסותא יש צוות מדהים חייכן וקשוב מאוד!!! הם מאפשרים לשאול כמה שאת רוצה ותמיד מתייחסים אלייך ... אני מאוד מרוצה שם !!

thalassiosira

New member
רופא מכבי באסותא

הייתי אצל אידה אמודאי, מקבלת ברעננה ובעוד מקום (אולי פתח תקווה), שאיבות והחזרות באסותא רמת החייל. מעקבים איפה שנוח לך. התשלום לאסותא בלבד.
אני הייתי מאוד מרוצה מהסידור הזה.
אולי תנסי לשאול באסותא עם איזה רופאי מכבי הם עובדים.
אם לא, אולי רופא הנשים יוכל להפנות אותך.
&nbsp
בהצלחה

שני717

New member
לוויסמן תקבעי דרך מכבי

מקבל בראשלצ בלישנסקי אני גם אמורה לעבור שאיבה 3 באסותא ראשלצ אצל וייסמן

EstiB2

New member
האם יש חוות דעת שליליות על אסותא רמת החייל?

קראתי פוסטים מאוד מדאיגים על אסותא רמת החייל (מלפני שנה), והייתי שמחה לשמוע מבנות שמטופלות שם לאחרונה, האם זה עדיין המצב?!
1. בגלל הגיל שלי, אני ארצה להשתמש באופציית הקפאת עוברים, אם הכל יהיה תקין. האם זה נכון שהם מסרבים להקפיא עוברים "כי אין להם מקום במקררים"?
2. קראתי איפשהו שבר חווה הגדיר את המעבדה של אסותא בראשון כטובה יותר מאשר ברמת החייל. האם מישהי נתקלה ברמת החייל בבעיות שנוגעות למעבדה \ לאיכות ולכמות ההפריות עצמן \ להקפאות ולהפשרות? זה חשוב לי לדעת.
3. האם עדיין עובד שם המרדים הבעייתי, שמתייחס בברוטליות ובחוסר רגישות?
אשמח לדעת כל דבר שיכול להכין אותי לאסותא רמת החייל.
תודה,
א.

acka

New member
אסותא

חשוב להתייחס בזהירות למה שקוראים ברשת
זה משהו כללי - אנשים נוטים להשקיע הרבה מאמץ בלהתלונן על חוויה שלילית מאשר לשבח על חוויה חיובית
אסותא רמת החי״ל ואסותא ראשון מטפלות במאות אם לא אלפי מטופלות פוריות מדי חודש ורובן מרוצות.
אני לדוגמא הייתי מאוד מרוצה מרמת החי״ל - המרדימים כשכן הורדמתי היו מקסימים, הקפיאו לי כמה וכמה פעמים והפכתי לאמא.
ככה שהחוויה סך הכל אישית
הייתי בוחרת בהתאם למה שנח לך ואיפה שהרופא שלך עובד
&nbsp
&nbsp

השואלת14

New member
מה?!
אוי לשמועות הגועליות

אתחיל ואומר שאני לא איש מקצוע כדי לומר איזו מעבדה טובה יותר...
רק אומר שפרט לשאיבה אחת והחזרות בודדות בראשון, את כל שאר השאיבות
וההחזרות שלי עשיתי ברמת החייל. נקלטתי מזמן כבר בפעם הראשונה (!), היו הרבה הפריות והבייבי שלי משם, בזכות טיפול טוב ומסור של הרופא והצוות מסביב.

אני לא רואה שום סיבה שתהיה בעיה לשמור עוברים עקב חוסר מקום...
כמה מקום צריך בשביל מבחנות...?

לגבי המרדים, מעולם לא נתקלתי במרדים ברוטלי. אולי לא כולם שם חייכנים ועליזים אבל זה מעניין אותי אישית כקליפת השום... ומה שחשוב זה שיעשו את עבודתם כמו שצריך

בקיצור - ממליצה בחום! בהצלחה

למעלה