אסור לקנות KTM!!! דוקטור, לה דיוק, כרובי, שמר,שחר ועכשיו גם אני... הקללה נכונה וקיימת! מפחיד!
K kramberg New member 25/3/08 #1 אסור לקנות KTM!!! דוקטור, לה דיוק, כרובי, שמר,שחר ועכשיו גם אני... הקללה נכונה וקיימת! מפחיד!
R razc New member 25/3/08 #10 תגיד תודה שאתה לא רוכב על אנפילד ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif מזל טוב יא קרמבו
K kramberg New member 26/3/08 #12 תודה לכל המאחלים. ולמי ששאל אם נולדת לי פלזמה, לא, זאת לא פלאזמה זה OLED, טכנולוגיה חדשה
L LY 192 New member 29/3/08 #18 מזל טוב לסימה ולאב המאושר- אני קראתי את הספר באנגלית יעני משמאל לימין לכן קודם נולדה לי בת ואחר כך קניתי KTM . אני מאחל לכולכם שלא משנה בן או בת ,העיקר שתספיקו לרכב איתם כמו שאני רוכב עם אדם. איך קוראים לה?
מזל טוב לסימה ולאב המאושר- אני קראתי את הספר באנגלית יעני משמאל לימין לכן קודם נולדה לי בת ואחר כך קניתי KTM . אני מאחל לכולכם שלא משנה בן או בת ,העיקר שתספיקו לרכב איתם כמו שאני רוכב עם אדם. איך קוראים לה?
D Dr XR New member 27/3/08 #16 מזל טוב! ../images/Emo72.gif אחי, זאת לא קללה. זאת ברכה! אתה תבין את זה בקרוב... נשיקות לסימה
M MexMex New member 29/3/08 #19 ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif אז עכשיו יהייה לך זמן לאתר..