אסור לעשות כזה דבר לכלבים!

MiToOsH

New member
אסור לעשות כזה דבר לכלבים!

אני יספר לכם את הסיפור של סטאן, הכלב ``שלי``. סטאן הוא בן 8 חודשים, מסוג גולדן רטריבר, שעכשיו עבר אילוף. לפני האילוף הוא היה אצל דודים שלי, אבל הם לא יכלו להתרגל לנביחות שלו, ולהתפרעויות שלו ומסרו אותו. עכשיו, כשהוא עבר אילוף, דוד שלי נזכר כמה שהוא נקשר לכלב, ולוקח אותו בחזרה אליו. אני ממש מרחמת על הכלב הקטן שלי שעכשיו יהיה עצוב כל כך, כי המשפחה שלו (דודים שלי) יהיו חייבים לוותר עליו שוב כי אני מכירה אותם, והוא לא יוכל להישאר אצלם. אסור לעשות כזה דבר לכלב! גם לכלבים יש רגשות! מכירים את המושג חרדת נטישה? הכלבה שלי עברה את זה כשאני הייתי בחו``ל במשך חודש, ואני לא רוצה שזה יקרה גם לו! אני כל כך כועסת על דוד שלי, שבטוח שהוא לא עשה כלום ושהוא צודק.. יש לכם עצה מה לעשות איתו? MiT`o

roe_brizman

New member
תגובה לסיפור הכלב

קודם כל אני כותבת לך מניו-יורק ואנייודעת איך זה לדאוג לכלבים אני בעצמי יש לי 2 כלבים שהשארתי בישראל ובכל פעם שאני שאני מתקשרת להוריי השאלה הראשונה לי אליהם זה על הכלבים שלי ואיך הם מרגישים ואני פה בניו-יורק חושבת עליהם כמעט כל יום. כלב זה כמו בן אדם ואת יכולה להבין את הכלב שלך ומה שהוא רוצה ואפילו אם משהו כואב לו או שהוא לא מרגיש טוב אני והכלבים שלי זה אותו דבר אנחנו היינו ישנים בלילה ביחד אחד במיטה ואחד ליד המיטה שלי והייתי מבינה אותם בכל פעם שהם היו פונים אלי ופשוט הייני מדברים כל הזמן אולי זה ישמע לך מוזר ביותר אבל לא אני בחורה בת 29 ולא איזה תמהונית בת 50 שאין לה כלום בחיים וכלבים זה כול עולמי אבל אני רוצה להגיד שהם תפסו חלק מאוד גדול בחיי ועכשיו אין לי כלב ולא חיה קטנה כמו דג כי אני אומרת שחיות צריכות טיפול יום יומי צריכות אהבה גדולה מאוד כמו שאנו אוהבים ודואגים למישהו חשוב לנו הם צריכים לראות בכל כמה חודשים וטרינר ולקבל את הטיפולים הדרושים ואל נא לנו לשכוח שי כלב עולה המון כסף ולכן מי שהחליט לקחת את האחריות הזאת ולגדל כלב צריך לקחת בחשבון הוצאות רפואיות אוכל ונקיון והמון המון אהבה אליו ולשאת באחריות להוריד אותו לעשות את צרכיו וההוצאות מסביב ולכן דודך אננו יכול לגדל כלב כי אם הוא היה מוכן ומודע לכל זה מלכתחילה הוא לא היה מוותר עליו אלא היה לוקח אותו איך שהוא ולא מחכה שהוא יהיה מאולף אולי הוא חושב שאם הוא מאולף אז הוא לא צריך לדאוג לו כל כך והוא רק מסתפק בזה שהוא מאולף והוא עדיין לא יודע מה זה כלב לכן אולי כדאי ואת תאמצי את הכלב ואם באמת את מוכנה להשקיע בו זה יהיה מעולה אבל אם את יודעת ואת וגם הדוד שלך לא יוכלים לגדל את הכלב הזה אולי כדאי לתמסרו את הכלב הזה למשפחה חמה מאוד שמוכנה וידעת מה לעשות ואולי כדאי שתדברי אם הדוד שלך ותסבירי לו את כל הדברים הדרושים בגידול כלב ואולי הוא יחשוב פעמיים או להמשיך ולגדל אותו טוב או שהוא יעשה חושבים ואולי הוא ימסור את הכלב למשפחה חמה ואוהבת. כלב הוא חיה אשר שוכנת בא נשמת אדם לא לשכוח כי הוא מבין,מרגיש,עצוב,שמח וכל הרגשות בעולם תנו לחיות לחיות בכבוד כמו שאתם רוצים כי העולם האנושי יכבד ויוקיר אתכם וכל מעשה ידכם אנא התחשבו בלבבות החיות גם הם ורגישים מה שאנו בני האדם מרגישים תהיו אנשים טובים ביניכם וכן בין העלי החיים הסובבים אותנו. שלכם אורית מניו יורק. B-)

MiToOsH

New member
מסכימה עם כל מילה.

אני גם מבינה את הגעגועים שלך לכלבים. שנה שעברה הייתי בארה``ב לחודש (ניו יורק, אורלנדו ומיאמי) והתקשרתי בליל הסדר לשאול מה שלום הכלבה שלי ונתנו לה את הטלפון וממש התחלנו לדבר (למרות שרוב הזמן אני בכיתי שאני מתגעגעת אליה). בקיצור, כמו באמרת, לכלבים יש נשמה של אדם - וצריך להתנהג אליהם בהתאם. aMiT

למעלה