אסור לנו לשתוק!!!!!

אסור לנו לשתוק!!!!!

אוטובוס מאחר וחשבונית הסלולרי בכיס הם שילוב מנצח ליציאתן של כתבות לאוויר העולם, בפרט למי שלא בדק בציציות החשבונית כמעט עידן ועידנים. 12 ₪ עבור שירות ג'י פי אס נראה כמו בדיחה גרועה למי שממתין לאוטובוס תחת השמש הקופחת. אני קורא שוב ובטוח שלא התבלבלתי. אני קופץ לסניף עם הלוגו הכתום- שחור, משם יצאתי לפני כמה דקות מלא גאווה על השרות המיוחד אותו קבלתי. "מה זה השרות הזה"? אני פונה לפקידה. "שרות עבור מכשיר ניווט" היא אדיבה. "מה זה קשור לחשבון שלי"? והרכב שלי אפילו לא במוסך, אני אומר לי בשקט. "זהו שרות שאתה הזמנת". אני אומר שלא הזמנתי והפקידה מציעה שאתקשר למוקד שרות לקוחות. אני חוזר לתחנת האוטובוס ומתרכז במדורי הבירוקרטיה אותם צריך לעבור בדמות קולות אלקטרוניים הבוקעים מהנייד. בסיום 10 דקות של ציפייה מלווה בהוראות, לחיצות ומנגינות, אני מגיע לקול אנושי חביב ששואל איך הוא יכול לעזור. כולכם עברתם את זה ומי שלא, שיקום עכשיו. בסיום המנטרה הכתובה לעיל מצא הקול האנושי פתרון חלומי: "נוכל לבטל לך את שירות ה – ג'י פי אס". ואני חושב לעצמי, כחולה אלצהיימר לא אובחנת, אז בטוח שלא הזמנת את השרות, אז למה לך להיתפס לקטנות ועוד קטנות בגודל של 12 שקל? ממש הלכתי לוותר, רק שפתאום ממש הארה משמים גרמה לי לשאול את השאלה: "כמה זמן אני משלם על השרות הזה"? התשובה הייתה שיחזרו אלי בנוגע לזה ואם תחשבו שהסיפור הגדול הוא זה שלא חזרו אלי עד עצם היום הזה, אז אופטימיים אתם. יומיים אח"כ חזרה אלי נציגת כתום- שחור ואמרה שהזמנתי את שרות הג'י פי אס בשנת 2005. יופי,12 ₪ כפול 12 חודשים בשנה כפול קרוב לשלוש שנים – תמונה עגומה במקצת. ואם נתחשב בעובדה שאפילו אין לי איפה להתקין את אותו ג'י פי אס אלמוני, התמונה עגומה קצת יותר. הנציגה מצידה משתתפת בצערי אבל היא מוכנה רק לבטל את השרות. שבועות של בירוקרטיה מלאים חלפו עלי ועל הסלולרי שלי בנסיון להשיג משהו בכיר מהחברה שיוכל לעזור לבן אדם בכיר הרבה פחות שכוח בידיו מול חברה כתומה –שחורה גדולה כמעט איין, חוץ מהוכחות ברורות לחפותי וריכוז כוחות השכנוע הגדולים שלי. כי תמיד ענו לי שאני לא מדבר עם הבן אדם הנכון ותמיד אמרו שהבכיר לא פנוי ושיחזרו אלי, וכל זה כשבעורפי נושף ה 21 לחודש עד שאשלם את חשבון הפלאפון האחרון שלי, לפני שינותק הסלולרי שלי. באופן עקבי החלה השיחה עם נציגי החברה ב:"אשמח לעזור" והסתיימה ב"נחזור אליך בימים הקרובים". זה בסדר. עד שמנהלת השרות הטכני הציעה לבוא לקראתי באופן יוצא דופן: "אני מוכנה לזכות אותך ב 50% מהתשלום". ושוב אבהיר: לא בקשתי שרות, המכשיר שלי לא תומך בשרות והשרות מעולם לא היה בשימוש. לסיפור יהיה הפי הנד, אבל בינתיים עצה שלי? אם אין לכם הרבה זמן, אל תבדקו חשבוניות. ואם כבר בדקתם, אל תוותרו. ואם כבר אתם משלמים על ג'י פי אס אולי תשקלו לרכוש רכב, נ.ב. ואם זה ממש מעניין אתכם, אז לא חזרו אלי עד ה21 וכמובן חויבתי בעמלת גבייה!!! ולא אני לא ממש מחפש הזדהות. פשוט פנו לעצמכם שעה איגרו מלאי של סבלנות, נחמדות, ועיקשות, במשך היום וקבלו חזרה את שלכם!

shonshon5

New member
לצערי...

אין באמתחתי משהו משובב נפש. וגם אם ימצא שם ארטיק לימון, אכחיש נחרצות. החום הזה מייצר תובנות מעוותות. פטה מורגנה של האינטלקט. שלוש ורבע.

למעלה