"אסור להומו להתחתן מבלי לספר לאשתו"

BabyBoy1

New member
"אסור להומו להתחתן מבלי לספר לאשתו"

האם מותר לבחור דתי שנמשך אל בני מינו להתחתן עם אישה, בלי לספר לה שהוא בכלל לא נמשך אליה? השאלה הזו שמעסיקה, מן הסתם, לא מעט הומוסקסואלים במגזר הדתי, זכתה בסוף השבוע האחרון לתשובה הלכתית מפתיעה. לכתבה המלאה.

../images/Emo26.gif

כל התשובות של הרב שרלו , לדעתי , ממש נכונות
שזה : אתה משקר לאישה וזה יכול לגרום לפיצוץ גדול אך עם זאת תוכל איכשהו לקוות למציאת אהבה (אהבה גם מהצד השני . ואפשר גם להתאהב בבנות רק , כמובן , לא לשכב איתן בגלל הנאה אלא רק לילדים... . עם זאת ויצא הנאה לאישה כמו קלטות סקס שעוזרות לבעיות בתפקוד המיני לגברים , מה טוב .) ולספר לה רגע לפני החתונה או אפילו לפני כן. ויצא ואם היא מסכימה בשל אהבה הגדולה אליך , נסה זאת
כתבתי בצורה כ"כ מפגרת .... סלחו לי , אני רעב - זזתי לאכול

yenergy

New member
מסכים

ב 100 אחוז. יש הרבה דברים שלא ברורים לי בכל הסיפור הזה (אפשר להגיד שאני "בי"). אבל ברור לי שאשתי תדע מזה. אני גם לא מתכווין להגיע למצב של נישואים בלי שאני אהיה מטורף עליה.(ברוך ה', כבר קרה) מצד שני, אם אי פעם אפגוש מישהו שיהיה שווה לוותר בגללו על משפחה "נורמלית" אני יעשה את זה. קרה פעם אחת אבל הוא היה סטרייט. (לא בטוח בזה. אבל הוא נשוי היום...) הכל אופן, הרב שרלו הוא אחד הרבנים שאני מעריך. במיוחד בתחום הזה. הוא לא מתיימר להבין אותנו. הוא לא שם. יש לי חבר שלומד בישיבה שלו והוא בקשר רציף איתו. הוא אדם מדהים. הוא מאוד תומך בו. כמובן שהוא לא מסכים לחיים הומוסקסואליים אבל זה מתוך נקודת מבט תורנית. וכבר דנו רבות באמרות שלו.. be. flow. live.

למעלה