אסור לגלות לאמא

ריקיש2

New member
אסור לגלות לאמא

יש לנו אמא אחרי אירוע מוחי בת 85 3 מאחי עברו התקפי לב , צינטורים כל אחד היה בבית חולים כמה פעמים- לא סיפרנו לאמא שלא תיקח את זה קשה - כי אסור לה יכול להביא אירוע חדש כשכל אחד היה בבית חולים סיפרנו לה סיפורי מעשיות , הוא בחופש , הטלפון שלו מקולקל לכן לא עונה לך בבית את תראי שהוא יתקשר בעוד כמה ימים. היו פעמים שהיינו בביקור בבית חולים אצל אחד האחים חולים והאח החולה היה מתקשר מאחד הטלפונים של האורחים שבאו לבקר ומספר לאמא שהוא לא יכול לבא יש לו שפעת והוא לא רוצה להדביק אותה - כך אנחנו ממשיכים בסיפורים שנים והיא לא יודעת כלום

אביבקיץ

New member
אוי, מצב קשה

להתמודד גם עם הקשיים והמחלות וגם עם מצבה של האם וגם עם העמדת הפנים ....

הרבה בריאות לכל משפחתך

זה ממש קשה,בטח קשה לכם עם השקר,אבל צריכים להמשיך בכדי לא לפגוע בה. עדיף כך,כי כשאמא יודעת שילדיה חולים זה טראומה. תחזיקו מעמד ושולחת לכם הרבה כוחות

החלמה מהירה לכל בני המשפחה

בהחלט קשה לשמור סודות, לא יודעת אם הייתי מצליחה לאורך זמן (את כותבת שזה ככה כמה שנים)לחיות בשקרים כאלו.

אני לא יודעת כמה זה טוב להסתיר

מנסיון כואב מאוד יכולה לספר לך שאבי חטף התקף רציני ובסופו נפטר. ואמא שלו בהתחלה לא רצינו לספר כי היתה מאוד חולה: סכרת, לב ועוד. בסוף אחרי 3 ימים מהפטירה אי אפשר היה להסתיר ואת יודעת מה קרה: כלום. היא רק צרחה על אמי ועל שאר הילדים שלה מה קורה לכם מה חשבתם שאם אני אדע אני אמות.......?! ת'את הצרחות היו יותר קשות מהלא לספר לה. היא נפטרה בשיבה טובה 18 שנה אחריו. ככה שלא קרה לה שום דבר נורא מאז ושאר המחלות הרגילות הגיעו 3 שנים לפני הפטירה שלה.

למעלה