אסור או לא ... (הסיום)
כל שהייתי צריך זה להישאר במעלית וזהו אבל ... יצאתי ונצמדתי אליה מאחור מחבק את גופה הצעיר, מרגיש כיצד זה פשוט מגרה אותי- הרבה זמן לא הרגשתי גוף כזה בתולי- נשקתי אותה על צווארה והתחלתי להסביר משהוא אבל היא פשוט הסתובבה וסחטה ממני נשיקה לוהטת יותר היא פתחה את הדלת ומשכה אותי פנימה בשקט. לבי החל לדפוק כמטורף והמחשבות החלו לרוץ בראשי "יא דפוק מה אתה עושה? מה אם ההורים שלה יתעוררו? רק זה חסר לי", רק זה הדאיג אותי כרגע לא שום דבר אחר. למרות הכל הלכתי שבי אחריה בחשכה למחצה. מקפיד לפחות לסגור את הדלת אחרי."לא אל תדליקי את האור" אמרתי בבהלה, "יו איזה פחדן, הם לא יתעוררו אפילו אם תהייה רעידת אדמה" היא אמרה ובאור הירח שנכנס מבעד לחלון ראיתי קצהו של חיוך זדוני בשפתיה המזמינות. היא דחפה אותי למיטה ולחשה "לפחות פעם אחת אתך, וזהו". הרגשתי כזה מגורה שהזין תפח במהירות בצורה ממש לא נוחה, שלחתי יד לסדר את המכנס אך היא תפסה אותה ולחשה "שששש....". ידיה פתחו את החגורה ופרמו את כפתורי הג'ינס שלי. איזו אנחת הנאה הוצאתי כאשר הרגשתי את חום כך ידה נוגעת בזין שלי מבעד לתחתונים. קצה הזין הציץ מהתחתון ורעדתי קלות כאשר אצבעה נגעה בו מלטפת אותו בקלות-עצמתי את עיניי ונשמתי דרך שיניים סגורות, מרגיש כיצד היא מושכת קלות את התחתון מטה נותנת דרור לזין שלי לפרוץ החוצה בצהלת תאווה, ידה נסגרה קלות על העטרה ונעה קלות מטה ומעלה. תפסתי את ידה והרמתי אותה אל פי נשקתי אותה מספר פעמים ולבסוף הפרשתי מעט רוק בתוכה והחזרתי אותה אל זקפתי בזקורה בגאון. נשענתי לאחור כאשר ידה החלה לנוע באיטיות על הזין הרגשתי כיצד היא מעלה את כל גופה אך המיטה. הבנתי את שעתיד לבוא אך בכל זאת כאילו הפציע אותי מגע שערה שנפל על מפשעתי ויותר מכל הרגשת קצה לשונה הרכה נוגעת לא נוגעת בקצה הזין שלי בעוד ידה ממשיכה בעבודתה. בתנועה סיבובית היא ליקקה את קצה הזין והעטרה ולבסוף כאשר הרגשתי כיצד חום עוטף את כלי התאווה שלי כאשר היא הכינה אותו לפיה... אהה התענגתי על ההרגשה אולם נדהמתי כאשר היא המשיכה ועטפה את כלו וכאשר הרגשתי את קצה לשונה מלטפת את אשכיי ואך יותר מזה היא ידעה לשלוח את אצבעות ידיה את מתחת לאשכים וללטף את הנקודה הזו שבין האשכים לפי הטבעת, גורמת לי בהחלט לתמיהה "הכיצד היא..." אבל התענוג שהיא הסבה לי הגירוי המתמשך הזה דיכא כל הגיון, כל שאלה. ופשוט הרגשתי רפיון חושים בכל גופי מתמסר לתענוג האורלי שלה. היא הניעה את ראשה מעט מעלה ומטה מביאה אותי לטירוף- אך אחת לא גרמה לי להרגיש כך ממציצה- מבוגרות ומנוסות ממנה- היא ידעה למקם את כך ידה כל בסיס הזין ולגרום לו להיות מתוח לחלוטין כאשר היא החלה להוציא אותו מפיה כמעט עד הסוף ללקק את העטרה בדיוק במקום הנדרש ואז שוב לבלוע אותו לתוכה, לדגדג את האשכים שוב בלשונה לדחוף את ראשה שוב עוד כמה שניתן ולהוציא והפעם ולשרוט הרגשתי כיצד קצה השיניים שלה מגרים את הזין שוב ושוב. עוד אף פעם לא הצלחתי לגמור ממציצה והפעם אפי הביאה אותי ממש קרוב לכך, עד אשר ממש התאכזבתי כאשר היא התנקתה מאיברי. מורידה את מכנסיי עד הברכיים, ומטפסת על גופי כך שזקפתי מתחככת במכנס שלה. היא הגעה אל מול פני נשקתי אתה קלות ואמרתי "אפי את ממש מדהימה". " אני רוצה שתזיין אותי" היא לחשה באוזניי, "אני רוצה אותך בפנים","עמוק". הרמתי את ראשי תוחב את לשוני לתוך פיה ובתוך כך ידי החלו להפשיט אותה בחופזה. כעבור דקה לערך כבר היינו שנינו עירומים, אורו הירח הענוג ליטף את גופה והציג את עורה הרך באור נוגה מעט, היא נראתה פשוט מהממת, צוואר ארוך וענוג שדיה כגודל תפוז בינוני פטמות קטנות וזקורות, בטן שטוחה ורגליים מעט מלאות הנגמרות באגן רחב וישבן מעט בשרי- בדיוק כפי שאני אוהב את הישבן. גהרתי עליה מלקק את גופה בתאווה שאינה יודעת גבול- ממש כלא מאמין- הפכתי אותה על בטנה הרמתי את אגנה מעט מעלה וירדתי אל חריץ ישבנה נלקק אותו לאורכו באיטיות בעוד אצבעות ידי מסירות מטה יותר אל פתח מקדש האהבה שלה, חודרות רק מעט ומרגישות את הנוזל שניגר ממנה. החדרתי אותן מעט יותר סוחט ממנה אנחת עונג. דחפתי אצבע אחת עמוק ככל שיכולתי מסייר בתוכה נוגע בדפנות הנרתיק שלה לצד זה ולצד השני ובאיטיות עולה אל חלקו העליון של הכוס הקטן שלה מגשש אחר מקור תאוותה. כאשר הרגשתי את נשימה נעתקת הבנתי שגיליתי את הכפתור שנייה נוספת ואצבעי כבר טיילה עליו ואצבע נוספת הצטרפה וכך אחזתי אותו בין אצבעותיי מרגיש כיצד הדבר גורם לה עונג."עוד , עוד.." היא לחשה. לאחר מספר דקות כך הרגשתי כיצד אני פשוט חייב להרגיש אותה-לדעת אותה מבפנים. הצמדתי אותה למיטה ועליתי על גופה מאחור נושק לצווארה מחכך את זכרותי התפוחה כנגד פלחי ישבנה. אחחחחחחחח איזה תענוג, "אני רוצה אותך בפנים,עכשיו" התרוממתי לישיבה אל מול גבה מרים את ישבנה מעלה נון סטירה חצופה על עכוזה מפשק את רגליה מתרומם מעט אוחז בזין המתוח שלי ואת קצהו ממקם על שפתותיי הכוס הרטוב שלה, מעביר אותו לאורכו" נו........." היא שיננה בטון חצי תקיף חצי מתחנן ונעה במהירות לאחור מצליחה לגרום לעטרת הזין להיבלע בתוכה. ההרגשה הייתה אדירה שבאופן ממש מוכני לחלוטין דחפתי את אגני קדימה נועץ את כל הזין שלי בכוס שלה, מרעיד את פלחי התחת שלה . נשכתי את שפתותיי מרוב תענוג. היא החלה לנוע קדימה ואחורה. נצמדתי לתחת שלה מנסה משוך את הרגע עוד קצת ואז התחלתי לנוע יחד איתה, החוצה ופנימה והחוצה ופנימה, החוצה לאט לאט משתהה מעט ואז פנימה בחוזקה, עמוק ככל שיכולתי, משתהה קצת נע לצדדים ואז חוזר על אותו ריטואל שוב ושוב.......... במשך דקות ארוכות נענו ככה כמעט ללא מילה מלבד אנחות קלושות מפעם לפעם, בשלב מסוים היא החלה לגנוח בקול רם ומיד ניסיתי להשתיק אותה,, עזוב אותך, אני רוצה לגמור אני מרגישה את זה בא, תזיין אותי וזהו", התחלתי לנוע מהר יותר ויותר חזק יותר גופי מזיע, אני מרגיש כיצד אני מאבד את אחיזתי בגופה הנוצץ מזיעה נשכתי עליה במלא משקלי שומר על רגליה מפושקות עם רגלי, פנימה והחוצה חזק ומהר עוד ועוד ועוד....", כבר הרגשתי כיצד אני על הסף התאווה החלה לגעוש בתוכי "אני גומר אמרתי לה", "עוד קצת, עוד קצת" היא ענתה, ניסיתי להחזיק כמה שיכולתי, נע בתוכה מרגיש זירמתי בורחת טיפין טיפין בתוכה. "אני לא יכול יותר" אמרתי ונעתי שוב החוצה ופנימה והפעם פשוט שחררתי את מטעני בתוכה, "כן מותק עוד עוד" היא דחקה בי, למרות הרצון פשוט להשאר תקוע עמוק בתוכה נעתי שוב מספר מעמים והרגשתי כיצד הכוס שלה לוהט והיא פשוט נעה כמטורפת, מרימה את אגנה מעלה ואז צונחת למזרן. עוצרת כל תנועה מלבד צנועות קלות של ישבנה. חדרתי פנימה פעם נוספת ונשארתי כך בתוכה צמוד ככל שניתן עמוק ככל שניתן מרגיש כיצד הכוס שלה מלא מיצי תאווה הניגרים על הזין שלי בדרכם לסדין. שכבתי עליה ללא תנועה נושם בכבדות... לאחר כדקותיים ירדתי ממנה ושכבתי לצידה מחבק ומנשק אותה. "אני רוצה לומר לך שזה היה אחד הזיונים המדהימים ביותר שידעתי","אני רוצה לומר לך שזה הזיון השני שלי, ורציתי אותו עם משהוא מנוסה בגלל הראשון, ולא הייתי לגמרי בטוחה לגביך אבל ...". שכבנו ככה בשתיקה רועמת דקות ארוכות עד שלבסוף קפץ למוחי כי המכונית שלי עם מנוע דלוק למטה, נפרדתי ממנה בנשיקה ארוכה, ומבטים עצובים, כאשר שנינו יודעים כי זה מצב ממש בלתי אפשרי.. או שכן!?