אסונות טבע

בלה ענת

New member
אסונות טבע ../images/Emo189.gif

רותי ערב טוב. האם יש לך הסבר היגיוני לאסון טבע שהתרחש בעולמני? נאמר שכמעט 100000 אנשים נהרגו. כמות האבידות עדיין לא סופית. הודה לך מראש להתייחסותך. אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifאסון טבע הגדול ביותר היא האנושות.

היא הורסת בשיטתיות, מזהמת ופוגעת בעולם החי, הצומח והדומם ומאיימת להכחיד את כל הטבע והחיים על כדה"א.

בלה ענת

New member
האם יש לך דרכים למנוע אותם?

האם יש לך פתרונות? תשתף אותנו באופציות שיכולות למנוע את האסונות. אמא של ענת אור ענת אור
06.05.1980-21.02.2007

אנטוליו

New member
../images/Emo13.gifכדור הארץ ללא אנושות הוא כנראה

הסיכוי האחרון להבראתו, בתנאי שלא עברנו כבר את נקודת האל חזור.

רותי 11

New member
אסונות טבע הם תהליך ניקוי

תהליך ניקוי שאמא אדמה עושה כמו שציינתי אנחנו בתקופה לא קלה אבל לקראת משהו הרבה הרבה יותר טוב, לכן יש המון אסונות ולאו דווקא אסונות טבע, למנוע אותם אפשר רק בדרך אחת להתחבר לרוח, להיות מחוברים לאהבה להבין שכולנו אחד והכל אחד לשחרר את שינאת החינם, וככה לאט לאט הדברים יגיעו לידי איזון.

בלה ענת

New member
במדינה שלנו

אין אחדות, ישנו פילוג גדול מאד בין היהודים (פלגים שונים של דת) ובין תושבים מדתות אחרות שמאכלסות את המדינה. עד שלא תהיה אחדות לפחות בין התושבים היהודים לא יהיה חיבור ואהבה בין האנשים. האינטרס האישי של רוב האנשים הוא לחיות בוילה ענקית, לנסוע במכונית יוקרה, זאת אומרת להשוויץ כאשר אפילו לא נשאר אוכל במקרר. אז כמה דורות צריך לחכות למאורע? עם שלנו צריך להפסיק לחטט בחשבונות הבנק של אנשים שמנסים לדאוג לאחרים. עם שלנו צריך לחזור להיות מנומס כמו בגלות. אמא של ענת אור ענת אור
06.05.1980-21.02.2007

well being

New member
איך בדיוק להיות מחוברים לאהבה?

אני כל הזמן שומעת על לשדר אהבה לתת אהבה איך בדיוק? איך אני יכולה לתת אהבה למישהו שאני שונאת? מה בדיוק הכוונה?

רותי 11

New member
כשאנחנו אוהבים את עצמנו באמת

אנחנו לא יכולים לשנוא לא סתם אומרים ואהבת לרעך כמוך אנחנו לא יכולים לאהוב את כולם עד הסוף כי אנחנו לא באמת אוהבים את עצמנו ולא באמת מחוברים לעניין האחד

למעלה