אסון!!!!

אסון!!!!

הפינקית שלי מתה! פתאום שמתי לב שאני לא רואה אותה בכלוב! וחיפשתי וראיתי שבקן יש ביצה! ואז בסוף מצאנו אותה בגינה מתה.. כנראה היא ברחה בלי ששמנו לב והחלול תפסב אותה.... היא גססה לי ביד ומתה לי ביד!!! ומה יהיה עכשיו עם הביצה?! פינקית אחרת לא תדגור עליה.... האם הפינק יקבל פינקית אחרת או שהם קשורים לאותה בת זוג? אווף.. עד שכיש ביצה שכל כך כל כך חיכיתי לה.... והפינקית שכבר כל כך התרגלתי אליה וידעתי את כל ההרגלים שלה.....

רואי

New member
חבל../images/Emo4.gif

אני לא מומחה גדול בפינקים אבל לדעתי אין סיבה שהזכר לא יקבל נקבה אחרת באשר לביצה- אם יש לך זוג אחר שהביא ביצים באותו זמן אז אולי תנסי לדחוף להם אותה, למרות שאם הנקבה לא דגרה עליה כל הלילה אני לא יודע אם היא עדיין שווה משהו..

חסויH

New member
גם לי

גם לי מתה פינקית היום. מצאתי אותה מתה בקן שלה ומתחתיה היו 2 ביצים.

טוף אז....

לאחר האבל הקצר(שארך בערך חצי שעה) הלכנו לחנות מהר לפני שייסגר... והבאנו נקבה חדשה. עכשיו חזרות לה מלא נוצות בתחת(למעשה כל התחת שלה קרח למדיי..) חשבנו שזה מניקור של פינקים אחרים אבלהמוכר אמר שזה בגלל שאין להם אבן סידן בכלוב.. זה נכון? בכל אופן אני דואגת שהיא תמות מקור בגלל שהתחת שלה חשוף...ובלילה קר נורא... ואני לא בטוחה שהיא תיכנס לקן על היום הראשון.... וגם האם הנוצות יצמחו? ותוך כמה זמן???

../images/Emo91.gif

לכל מגדלי הפינקים !! הפינקים הם ציפורים שרגישות לטמפרטורה !! ולכן מגדלים בעלי ניסיון מכסים את הכלוב ודואגים לעלות את הטמפרטורה..

הפינקים שלי...

הפינקים שלי היו עד עכשיו בחוץ ודווקא הסתדרו יפה ונראו טוב... והפינקית לא מתה מהקור או משהו... רק עכשיו אני דואגת לפינקית החדשה כי התחת שלה קירח.. ועד שיצמחו שם נוצות....לא יהיה להקר נורא בתחת???

למעלה